umudumvar2 Aslina çok erken canım daha erken gebeliği dört gün kala çıkıyor ya da kimisi geç döllenme yaşıyor
Bfduam EsrSvm zaten olsada anlamayız ki her ikisininde belirtileri çok benzer. Inş vardır diyelim hep beraber. Canım sen ovulasyon yapıyorsun bilirsin, ayda iki kez yumurtlama olabiliyor mu?
TunarinAnnesi EsrSvm kızlar son adet 23 Ocak bugün bat 23 gün 3 gündür sırayla ilk gün kaşık batması 2 ci gün bel ağrisi bugün ise sol göğsümün ucu ağrımaya başladi reglime 8 gün var 10 Şubat yumurtlama en erken test ne zamana yapsam çıkar ?? Bide krem kıvamında beyaz kati akıntım var baya nemli hiss ediyorum
Bfduam EsrSvm ovulasyon yapmadım bilemem net olarak da, belirtilerden öyle olabilir mi diye düşündüm.
Bfduam TunarinAnnesi yumurtlamadan 12,13 gün sonra belli oluyor diye biliyorum. O zamana kadarda bat gelmiş olacak senin sanırım.
EsrSvm TunarinAnnesi Erken canım.Erken gebelik testiyle bile 5 gün önceden öğrenebiliyorsun.Ama adet gününü bekle derim.Boşuna para verme testlere 😉
sssyyysss EsrSvm benimde 2 düşüğüm var canım. Ve tüm genetik testler, tahliller,sperm tahlilleri gayet güzel.. En son düşüğümden sonra tekrar denemeye başladık ve bu ay tam 16. ayıma giriyorum.. 27 Şubat Bat tarihim. Umarım hepimiz güzel haberler alırız..
Bfduam EsrSvm her an regl olacak gibi belirtiler, daha bir hafta vardı, erkenden olabilir ikimizinde sanki.
TunarinAnnesi EsrSvm içime doğdu siz gebesiniz ❤️😍inşAllah bende dupaston içiyorum o bitince test yaparım o zamana İnşAllah 🤲
minikcivcivim EsrSvm yarın iğne olalı 14.cu gün oluyor canim ❤ BAT 17 şubat olabilir canim 28 gun de bir regl oluyorum tabi uzamazsa ama hiç belirti yok 🙏inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız canımlar❤🌸
minikcivcivim Bfduam yok canim ya ara ara kasik ağrısı dışın da belirtim yok 😞 dün test yaptım https://hizliresim.com/kKTWic alttaki 12.ci gün üstte olan 10.cu gün testlerim canim