TunarinAnnesi Meis kuzum bugün oruçdum dikkat etdim belirtiler dupaston içiyorum ondanmiş bugün iftarda içdim ilaci öğlen belirti yoktu ilaci içdim belirti başladi inşAllah Gebeyiz 🤲
TunarinAnnesi EsrSvm içime doğdu siz gebesiniz ❤️😍inşAllah bende dupaston içiyorum o bitince test yaparım o zamana İnşAllah 🤲
EsrSvm TunarinAnnesi Yaa çok tatlısınız ❤️ İnşaallah canım benim .Negatife o kadar çok alıştım ki sancılarım da başlayınca umutları azaldı açıkcası.Yine de çok teşekkür ederim.Bunu demen bile içimi kıpır kıpır etti Allah razı olsun ❤️🌸
Kumru_02 TunarinAnnesi cnm bnde istim ilaç biteli 8. Gün oldu hala olmdm erken gebelik testi yptm negatif çıktı ama âdet düzensizliğiim varr. Pazartesi tekrar yapcm bi umut beklyrm ❤️❤️
Bfduam minikcivcivim ya inş canım ya var görünüyor, hayırlısıyla bi kanda da görüp dr a gitsen içimiz rahatlar iyice. İnş güzel haberlerini bekliyoruz:)
minikcivcivim Bfduam canim ben de gitmek istiyorum da eşim bekleyelim diyor gidemiyorum o yüzden 🙏çok teşekkür ederim canim inşallah vardır 🙏🌸 rabbin tüm isteyenlere nasip eder inşallah canim 🌸🙏🤲🤲
minikmucizemmmmmm Kızlar sivilce belirtimidir yaa çok erken henüz biliyorum ama yüzüm sivilce doldu çok kötü dün oldu bir anda halen geçmedi😓