EsrSvm Bfduam Sağol canım Allah razı olsun.Malesef boğaz enfeksiyonum baya ilerledi.Bu yüzden de boynumdaki lenf bezlerim şişti.Su bile çok çok zor içiyorum 1 haftadır.Antibiyotik kullanmazsan çok canın yanar dedi doktor ama gebelik olur diye de içmek istemedim.1 hafta daha çekicem canım.Gebelik yoksa antibiyotik tedavisine başlıycam.
Bfduam EsrSvm dikkat et kendine,.suluda olsa muhakkak ye bi şeyler, yoğurt, süt, çorba, bal, yumşak meyve gibi. Yemezsen direncin düşer Allah korusun, idare et. Haklısın ilaçla şu süreçte alinmaz ki, belirsizlik olunca.
Zeze2454 EsrSvm Bfduam https://imgyukle.com/i/LYMych Kızlar adetime 9 gün var ve ovulasyon testim koyulaşmaya başladı sanki sizce de öyle mi
EsrSvm Bfduam Sağol canım Allah razı olsun.Daha iyiyim.Doktor gebelerinde kullanabileceği bir ilaç yazdı.Çok şükür toparladım bakalım.
EsrSvm Zeze2454 Canım yumurtlamadan sonra hiç yapmadım açıkçası.Ama gebelik varsa adete yakın yaptığında belli olur sanırım.Yumurtlama gibi t nin koyu çıkması lazım ama
Zeze2454 Bfduam belirti hissetsemde hamileliğe yormamaya çalıştım çünkü ay sonunda çok üzülüyorum bu ay rahat takılmaya çalıştım.
Bfduam Zeze2454 ben garip ama folikasiti bıraktım bulantım geçti. Kaç aydır folikasit içiyordum midem hafif hafif bulanıyordu, bu ay içmedim bulantı olmadı, ona bağlıymış demek ki.
EsrSvm Kızlar nasılsınız Yumurtlamaya göre Bat 19 ama yine başladı adet sancılarım 🤦🏻♀️ Sizde durumlar nedir ?
Aslina EsrSvm bat 20 tüm belirtiler yok oldu bende göğüs ağrısı bile geçti. Adet sancısı oluyor ara sıra. 20sinden önce bile gelebilir benim kırmızılar
Bfduam EsrSvm zaten olsada anlamayız ki her ikisininde belirtileri çok benzer. Inş vardır diyelim hep beraber. Canım sen ovulasyon yapıyorsun bilirsin, ayda iki kez yumurtlama olabiliyor mu?
EsrSvm Aslina Benimde aynı canım.Her ay böyle olup adet oluyorum.Nasip kısmet herşey belki bir mucize olur 🤲🏻❤️
Aslina EsrSvm inş Rabbim hayırlısı ile nasip etsin mucizelerimizi. 🙏🙏 hiç belirti olmadan hamile kalanlar var mıdır acaba