Neslihan1903 hanibazen düşünsene sen evlendiği zaman verdiğini gelinin şey der şimdi annen bize ne demek istiyor 😂😂😂
harece Eşim çok güzel bir kutu hazırlamıştı bebişe beni ikna etmek için 🤭 o kutunun içinde her özel şeyi saklıyorum. Test yazdığım mektup ilk aldığım ayakkabı. Bence çok güzel dalga geçilecek bişey yok. Büyüdüğünde ona vermeyi planlıyorum. Çok hoş bir anı.
Neslihan1903 hanibazen ahhahahahah inşallah iyi bir insan olmaya devam ederim oğlum olsa sallamamda karışmam yani ama kızıma hiç kıyamam gibime geliyor Ya 😂🤗
Dilara-23 Ayy tek değilmişim sevindim 🤣😅😅 bende yaptığım 3 testi saklıyorum ilk görüntüsünü de hatta şimdiden kutu aldım hepsini içine koyup saklıcam hahah daha 7 haftalığız🤣
Haticearen Neslihan1903 ben de saklıyorum 3 tane biri negatif birinde silik çizgi birinde de tam çift çizgi
ktnzehra49 Neslihan1903 amin inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin benim bu ikinci kızımın ultrasonlarını saklıyorum bu bebişin de gebelik testini 🥰
Neslihan1903 Zey00 mantıklı benim eşim at onu o ney Ya evde sıdık mı biriktiricen demişti hatta abart her çisini biriktir şişede dedi hdkdjslskal
yesilkahve Neslihan1903 benim pek beklediğim bir şey değildi hamilelik, çok erkendi ama ben buna rağmen yaptığım tüm testleri saklıyorum. Bir iki tane de değil bu arada yedi tane var 😄
Mom97 Neslihan1903 ben daha ilk kızımda yaptıgım testi saklıyorum kendisi 2,5 yasında 😂 bunuda saklıyorum bence saçma değil annelik zaten delilik😁
NilayRuya Neslihan1903 ben saklıyorum eşim ilk zamanlar dalga geçiyordu o çişli şeyi niye saklıyorsun diye😁😁😁😁
Tugcek33 Neslihan1903 ben o 2 kırmızı çizgi için çok bekledim🤣🤣 saklamaz mıyım hatta en az 5 tane yapmışımdır hepsi duruyor🙈
Neslihan1903 Tugcek33 valla arada gidip eczaneden alaşım geliyor bir kaç tane daha anne olmak olacak olmak çok enteresan ya 😂💕