Neslihan1903 Zey00 mantıklı benim eşim at onu o ney Ya evde sıdık mı biriktiricen demişti hatta abart her çisini biriktir şişede dedi hdkdjslskal
Reyhandmrl Neslihan1903 ben attım 😂 ilk gebeliğim olacak daha 6. Haftam yarın ilk kontrole gideceğim bakalım inşallah herşey güzel olur
tazegebee Neslihan1903 valla benim ilk yaptığım test tek cizgiydi kan testiyle öğrendim. hatıra kalsin diye gidip almıştım test onu saklıyorum 😂
Neslihan1903 Tugcek33 valla arada gidip eczaneden alaşım geliyor bir kaç tane daha anne olmak olacak olmak çok enteresan ya 😂💕
Tugcek33 Neslihan1903 bende her kontrolde eczaneye gidiyoruz ya eşime birde test alsana diyorum az önce çocuğu gördün ne testi diyor🤣🤣
Neslihan1903 hanibazen düşünsene sen evlendiği zaman verdiğini gelinin şey der şimdi annen bize ne demek istiyor 😂😂😂
hanibazen Neslihan1903 kızım bizim bi akraba oğluna evlendiği gün candan erçetinden şarkı yollamıştı whatsapptan. Evlendiği günün gecesi hiç abartmıyorum. Sözleri aynen şöyle “söz vermiştin banaaaaa yanıbaşımda yaşlanmayaaa” ahsjahsh
Dyg61 Neslihan1903 sadece sidikli test değil ki 😂ilk oğlumun ultrason resimleri hastane de giydiği ilk kıyafet hepsini saklıyorum hepsi çok özel 🧡
Ortmenanne16 Neslihan1903 bende saklıyorum öncesi sonrası yapmak için doğumdan sonra hatta ben ilk test yapınca eşimle aramıza o testi koyup öyle uyumustum şimdi koca göbek var aramızda 😂😂😂
Neslihan1903 hanibazen ooooo kaynana sağlam oğlum olursa hiç kaynanalık yapacağımı sanmıyorum ama damat ayvayı yedi 😂😂
iremgun Neslihan1903 ben de saklıyorum🙈. Kimse bilmiyor hamile olduğumu ama eşim de arada bakar saçma bulmaz😊
Neslihan1903 FatRam_1703 bende kitaplarımın arkasında koydum Kitap alırken görüyorum hoşuma gidiyor 😂
Elifsu63 Neslihan1903 ben gebelik test sonra utrason fotsu dogdugu zaman bileyimize takilan biklekli ilk elbisesi ilk emziyi hepsini kaldirdim
Neslihan1903 Elifsu63 ooo süper güzel fikirler 💕 bende saklayayım nasip olursa ilk girdiği kıyafeti emziğini 🤗