hanibazen Neslihan1903 beta hcg baktırmaya gittiğimde kan aldırdıktan sonra koluma verdikleri pamuğu bile saklıyorum ahahaha 😂
Neslihan1903 hanibazen yaaa sen baya baya sistem kurmuşsun 🤗 bence çok güzel bir hatıra ya bende kitaplığımın arkasına koydum kapaklı zaten https://imgyukle.com/i/HF5ctf
Neslihan1903 nilsmother ya ne güzel nasip olmuş bencede sakla ya annem şey diyor ulan bu testi bile saklıyor bebeği bize elletmez bile 😂 be yapalım çok bekledik şükür diyelim 🤗
spaceship Cerla benimki daha doğmadan yamuldu da 😁 üç beş ay sonra baktığımda çizgi silinir gibiydi attım o yüzden 😊
mercimeginanne Neslihan1903 bn direk kan verdiğim için hiç idrar testi yapmadım 🙈 ama kağıtlarımız ultrason fotoğraflarımız falan hepsi kendi dosyasında duruyor 🙈😂
hanibazen midekoruyucu ahsjahs ya ben anısı var diye hiçbişeyi atamıyorum. Mesela eşimle yeni tanışırken karton bardakta aldığı çayın karton bardağı duruyo inanmazsın 😂😂😂
ktnzehra49 Neslihan1903 🙋🏻♀️ 😅😅 gebelik testlerini hep tek çizgi görmüştüm bu gün çift çizgiyi ilk defa gördüm ve sarıp sarmalayıp kaldırdım 🥰😅
Mizgin2020 Neslihan1903 hiç saçma değil canım 16. Ayım hala olsun diye uğraşıyorum olunca bende saklayacam inşallah
ktnzehra49 Neslihan1903 amin inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin benim bu ikinci kızımın ultrasonlarını saklıyorum bu bebişin de gebelik testini 🥰
Yusufaras81 Neslihan1903 bende testi de sakladım bebeğime ait olan önemli ne varsa saklayacağım inşallah 🥰
Neslihan1903 hanibazen ahhahahahah inşallah iyi bir insan olmaya devam ederim oğlum olsa sallamamda karışmam yani ama kızıma hiç kıyamam gibime geliyor Ya 😂🤗