Neslihan1903 Çok bekledim görmek için o çift çizgiyi o yüzden saklamak istedim benim gibi saklayan var mı 😂 annemle eşim dalga geçiyorlar 🥺
Ebru24 Neslihan1903 bennn kızımda sakladım ultrasyon fotolarını şimdi 2 inciye hamileyim yine sakladımm
midekoruyucu Neslihan1903 ben de saklıyorum 🙈 sadece eşim biliyor anneme söylesem pislik misin der bana 😂 ama ben onları güzelce streçledim tertemizler bence 😂 emin olamayıp 3 tane yaptım farklı günlerde hepsi duruyor 😂
Neslihan1903 midekoruyucu Ahahah benim annemde eşimde aynısını söylüyor ultrason fotoğraflarını saklarsın anlarımda niye bu çişli şeyi saklıyorsun diyorlar ya dedim size sıdık benim test beni duruyor köşede 😂😂
Gizmolata midekoruyucu ay yemin ediyorum diyorlar 😂😂 anneme söyledim ay gizemmm pisliksinnn dedi direk 😂😂😂 çişli şey yani titizlendi kadın 😂😂
Neslihan1903 Eymenimmmm en iyisi bence hoş bir anı hele bir de çok bekleyip hiç çift çizgi göremeyen ben için daha anlamlı geldi saklıyorum işte kim ne derse desin 😂😂
Huzurluanne94 Eymenimmmm büyük oğlum dokuz yaşını dolduracak test ve ultrason fotoları hala duruyor insan atmaya kıyamıyor ki
nilsmother Neslihan1903 beeeennn 3 tane arka arkaya yapmıştım inanmayıp 😆3 yıl sonra nasip olunca atmaya kıyamadım 😅
Neslihan1903 nilsmother ya ne güzel nasip olmuş bencede sakla ya annem şey diyor ulan bu testi bile saklıyor bebeği bize elletmez bile 😂 be yapalım çok bekledik şükür diyelim 🤗
FatRam_1703 Neslihan1903 Bende saklıyorum en anlamlı şey diye düşünüyorum ben 🙈😍 Makyaj cekmecemde duruyor açtıkça duygulaniyorum🙈🤗
Neslihan1903 FatRam_1703 bende kitaplarımın arkasında koydum Kitap alırken görüyorum hoşuma gidiyor 😂
Eylul58 Neslihan1903 Ben saklıyorum 😊 Ablam da saklamış 5 sene oluyor ona hatta😁 geçsinler dalga, isteyen istediğini hatıra olarak saklayabilir hele ki çocuğu ile alakali ise 🥰
Huri54 Neslihan1903 ben saklıyorum hatta düşük yaptığımda kalan testi ve ultrason kağıtlarını da insan atmaya kıyamıyor
Mervee26 Neslihan1903 ben de saklıyorum ki 😊 idrarlı kısım kapak içinde kalıyor benimkinde, ultrason fotoğrafları, tahlillerim hepsi duruyor 💕tahlilleri bir süre sonra atarım muhtemelen ama diğerleri duracak 🤭
Dyg61 Neslihan1903 sadece sidikli test değil ki 😂ilk oğlumun ultrason resimleri hastane de giydiği ilk kıyafet hepsini saklıyorum hepsi çok özel 🧡
spaceship Cerla benimki daha doğmadan yamuldu da 😁 üç beş ay sonra baktığımda çizgi silinir gibiydi attım o yüzden 😊