Zubeydemavi shydoll çok garip bir duygu gerçekten hem kilo almak istemiyoruz hemde göbüşler belli olsun isteğinden kendimizi alamiyoruz 🥰😆
Kdk Zubeydemavi yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor 😂 bi de ne güzel dimi kilonu saklamak zorunda değilsin göbeği içe çekmek yok salmak ne rahat oh 😂
shydoll Zubeydemavi evet gerçekten öyle bende hiç kilo almadım zaten kilolu hamile kaldım almamam gerekiyor dikkat ediyorum ama karnımda belli olsun istiyorum çok garip bir şey gerçekten 😄
mmk01 shydoll ya bnde biraz kiloyla hamile kaldım dikkat etmek istiyorum vitaminler bnde kilo yaptı siz almamak için neler yapıyorsunuz
Tugcek33 Zubeydemavi 12. haftalarda felan çıktı benim🤰🏼 bugün 17+1 olduk oğluşlarımlaa👩👦👦 ilk kez resim çekineyim dedim baya büyümüş göbüşüm😍🙈
Busraltan Tugcek33 ay bende ikizim 11. Haftama girdim karnım şiş mi yoksa bebek mi belli oluyo bilemiyorum baya çıkmış sizinki tek yumurta mı çift mi☺️
nev_hena Zayıf bir hamileyim hemen çıkar demelerine rağmen hamile olduğum 22-23. Haftalarda belli olmaya başladı.
Madinanin-Annesi Zubeydemavi son 4haftadir 22haftaligimdan ama genede kalin bir sey goydigimde disardan belli olmuyor.Yaz olsaydi belli olacakti kismet
Melekem 8+2 deyiz ve hafif var açken az ama tokken tam belirgin çünkü ben çok zayıfım normalde göbeğim çok az 😅2 gebeliğim belki ondandır