Selinaymurat Nisnisa yok doğum paketi almadım ben normal sadece arada kontrole muayene olarak gidiyorum
Selinaymurat dlnyny Allah yardımcınız olsun inşallah sizin için iyisi olsun sağlıklı mutlu huzurlu şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi de
Selinaymurat dlnyny benimde riskli erken doğum riskim var ondan dolayı normalde Nisan ama 10 veya 15 gibiydi ama riskten dolayı ne zaman olursa artık inşallah sağolun hepimize kolaylık versin Allah teşekkür ederim
Gul_meftun Nisnisa Aydan hanımın doğum paketi yokmuş özel muayenehane ye gidiyorum doğum fiyatını henüz görüşmedik ama Prof olduğu için biraz pahalı 10-12 bin vardır yani riskli gebelik uzmanı çok bilgili biri daha önce ki doğumumu onda yapmıştım yine
dlnyny Selinaymurat hayırlısı ne zamansa en sağlıklı nasıl olacaksa öyle gelsin bebeğiniz rabbim yardımcınız olsun💗
Selinaymurat dlnyny Amin inşallah sağolun güzel dualarınız için moral vermiş oldunuz çok teşekkür ederim
Candan1985 Prensannesii77 canım dün bıze de soyledı erkeğe benzıyor dedı ama yanılma payı olur dedı 😌😌😌bakalım hayırlısı 4 hafta daha sabretcez
Else dlnyny süper bende ya Elif ya Meltem hoca diyecektim 😊 Elif hocaya hiç gitmedim ama namını çok duydum herkesten👍
Selinaymurat dlnyny ayy çok sevindim ne güzel insanın bu zamanlarda böyle güzel dualara ihtiyacı oluyor sizinde herşey gönlünüzce olsun iyi olun inşallah
dlnyny Selinaymurat inşallah bende çok teşekkür ederim evet kalbinin benzediği insanla denk gelmekte çok güzel oluyor🌸
Selinaymurat dlnyny gerçekten öyle hep inşallah Rabbim kalbi temiz insanlar karşımıza çıkarsın sizinde inşallah sıkıntılı zamanlarda güzel oldu sizden güzel dualar duymak içimi ferahlattı