lmerveeeel Busra0710 ooo hay maşallah ya rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi benim daha ilk bebeğim 🙈 evet senden 3 gün önce gidicekmişim öğrenir öğrenmez yazıcam denk gelip karşılaşabilseydik güzel olurdu bilmiyorum ki nasıl denk gelir 🤣🤣
annepamuk bensu2 2 kez özlem hanıma gittim perşembe günü günel hanıma gideceğim. Siz kime gidiyorsunuz memnun musunuz
bensu2 annepamuk sultan pınar hocaya gidiyorum çok tatlı bi kadın gece aklıma birşey takılsa hemen yazıyorum cevap veriyor doğum paketi aldım inşallah doğumumada canım doktorum gircek 😍
ikircikk Lütfen bana acilen uygun fiyata detaylı ultrason çekecek yer önerir misiniz canım hanımlar 🤧
Mutlumklnc pirpirpir @Himom bugün görüştüm ben güvenle fiyatlandırma için 11.900 dediler bu 2020 fiyatı bide fiyat güncellenmesi yapabilirlermiş bilgi vereyim dedim
pirpirpir Mutlumklnc bana 8000 tl civari ama degisebilir fiyatlar demislerdi doktora gore mi degisiyo acaba
Selinaymurat Nisnisa yok doğum paketi almadım ben normal sadece arada kontrole muayene olarak gidiyorum
Gul_meftun Nisnisa Aydan hanımın doğum paketi yokmuş özel muayenehane ye gidiyorum doğum fiyatını henüz görüşmedik ama Prof olduğu için biraz pahalı 10-12 bin vardır yani riskli gebelik uzmanı çok bilgili biri daha önce ki doğumumu onda yapmıştım yine
dlnyny Selinaymurat 16haftalık olduk ankaraya taşınıyoruz tavsiye üzerine ilk randevumuz 19şubat etlik lokman hekim hastanesinde doğum sürecimiz henüz belirsiz😌
Selinaymurat dlnyny Allah yardımcınız olsun inşallah sizin için iyisi olsun sağlıklı mutlu huzurlu şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi de