Candan1985 Prensannesii77 canım dün bıze de soyledı erkeğe benzıyor dedı ama yanılma payı olur dedı 😌😌😌bakalım hayırlısı 4 hafta daha sabretcez
lmerveeeel rabiasrgn biz 20+3 olduk canım haftaya detaylı ultrasonumuz var sana da detaylı için randevu verdiler mi ben 18 haftalıkken gittigim de radyolojiden randevu vermişlerdi
Annesininbitanesi06 umran_burak Bende geçen ikizdim ve oraya gidiyordum ama beyin normal doğum yaptım
Msddgn Bayındır Hastanesi Halime hanıma gidiyorum. Naif bir kadın tüm sorularıma cevap alıyorum rahatlatıyor. 31. Haftamızdayız hayırlısıyla 🤲🏻
lmerveeeel rabiasrgn 3 hafta sonrasına veriyolar bende 16sında detaylıya gircem ☺️ Cinsiyetiniz belli mi ?
rabiasrgn lmerveeeel lmerveeeel aynı gün gidiyomuşuz 🙂 yok daha belli değil umarım haftaya öğrenirim seninki belli mi canım
lmerveeeel rabiasrgn yok canım ya bizde öğrenemedik inşallah salı günü detaylıda öğrenicem cünkü poliklinikteki ultrason makinesinde gözükmüyo dedi bakan doktor detaylıda öğrenirsin dedi.
rabiasrgn lmerveeeel yaaa hayallerim suya düştü bende öğrenirim sanıyodum nyse sağlık olsun 😊 zaten bir oğlum var kalbim kızdan yana ama yinede Allah’ım sağlıklı versin inşallah
geyiksaniye Merhaba ankarada yeniyim ve 6+5 gebeliğim var. Fakat riskli hangi hastaneyi önerirsiniz. Altındağ ilçesindeyim
Gurbet06 geyiksaniye Etlik zübeyde hanim hastanesi kadin dogum 2 nolu polikinlik canım ilgililer bence oraya gitmelisin
lmerveeeel rabiasrgn sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez allah gönlünüze göre versin canım ☺️ Öğrenemeyince de beklemek biraz zor oluyo ama olsun 🥰
Gurbet06 geyiksaniye doktor degismiyor riskli gebelik bölümü oldugu icin belkide..uzman erkek bir doktor egemen beydi ama sordugun tüm sorulara cevap alabiliyorsun en azindan ilgili,seni dinliyor 🙏☺️