Arzucelik Burcum17 merhaba siz tüp bebek tedavisi görmüsünüz ignelerden agri vln oluyormu merak etimde
Burcum17 Arzucelik hayır iğneler göbekten oluyor zaten, insülin iğnesi gibi küçük ve ince ucu ,fakat günde 3 iğne vuruluyordum pek yer kalmıyor vuracak bir süre sonra biraz acıyabiliyor ama dayanılmayacak gibi değil tabiki. Hele sonucunu düşününce zaten sinek ısırığı bile değil ☺️
Burcum17 Sudesena Benimki üniversite hastanesinde devlet destekli oldu. Yumurta toplama ve ilaçlar ile birlikle 2020 Haziran ayında 7-8 bin tuttu toplamda. 10 gün tedavi süreci sürdü. Yumurta toplama işlemi 10. gün oldu. 3 gün sonra da embriyo transfer edildi, yani toplam 13 günde işlemim bitmiş oldu.
hilal8689 Melekhkn benim bildiğim kadarıyla devlet destekli olması için devlette en az 3yumurta takibi ve aşılama olmak gerekiyor.
Burcum17 Melekhkn evet canım, en az iki kere aşılama yaptırmış olmak ve gebelik oluşmadığına dair doktor raporu, eşinin ya da senin 5 yıllık SGK hizmet dökümü, yaş aralığı vardı, en az 3 yıllık evli olmak gibi şartları var.
Zehraaa98 Sudesena gürgan klınıkte yaptırdım ankarada cok ucuk bı rakam tutmadı 11 bın cıvarıydı su an ne durumda bılemem
annelik16 Sudesena Bizim toplamda 25 bin tuttu çok rahat bu rakamı kesin buluyor. 10 bin diye başlıyorsunuz fakat ilaçlar dondurma işlemleri vs. eklendikçe rakam kesin çoğalıyor birde zam gelmiştir ben 2019 da başladım 2020 de ilk denemem başarısız oldu şuan 2.denemem çok şükür hamileyim darısı başınıza 🌸
Burcum17 happysos en az 3 yıl evli olmak, en az iki aşılama yaptırmış olmak ve olumsuz sonuçlandığına dair doktor raporu, senin ya da eşinin 5 yıllık SSK lı olması gerekiyor bunun için 5 yıllık hizmet dökümü, 23 yaşından küçük ve 40 yaşından büyük olmamak gibi şartları var canım.
Defnenaz Genetik test pgt yapılacaksa kafadan 4-12 bin arası ekleniyor. Yumurta başına 325 euro aldılar bizden. 2. Transferim olacak şubat sonu. Şimdiye kadar 49-50 bin gitti malesef
RuyaBozkurt Sudesena Sudesena Bu probleme göre değişiyor. Bazen tüp bebek öncesi prp, rahim çizdirme vs gibi şeyler yapıyorlar. Bazı merkezler rahim filmi istiyor. Genel olarak tedavi maksimum 10.000 oluyor özelde ilaçlar da 2-7bin arası değişiyor. Geldiydi gittiydi kaldıydı 20-25bin çıkar elden. Rapor şartlarına uygunsanız rapor alabilirsiniz ama. Böyle durumlarda hem özel merkezde indirim oluyor hem ilaçların çoğunu devlet karşılıyor. Ben son tedavimi Gürgan Clinic’te gördüm çok çok memnunum çok şükür 30.haftamızdayız. Allahım tüm isteyenlere versin. Sürekli dua ediyorum çünkü zor.
Ozo34 Sudesena cnn öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun .Istanbul göztepe medical park istanbulda en uygun ve bence basarili bir merkez .Rapor hakkın varsa eğer raporu onlar çıkarıyor hiç uğraşmıyorsun rapor ile en fazla 7000 tl tutuyor ilaçlar dahil .Şükür 20 haftalık hamileyim ve dışarıda 6 denemem var burada ilk denemede tuttu .Dr Aynur Erşahin yada Nur dokuzeylül ikiside çok başarılı dr lar kesinlikle tavsiye ederim .bir çok tanidigim hamile kaldı. Raporsuz bile 10.000 TL i geçeceğini sanmıyorum
Oykum_06ankara Sudesena canimm bak simdi 7 tup bebek ilaclarla beraber 10 nu buluyo covid testi 200 oldu en uygun galiba benim gittigim yer herkesin yazdigina bakılirsa ben ankarada muammer dogan yaptirdim 11 haftalik ikizlere hamileyim cok şükür ayda bir cagriyo seni ama sen eger uzak yerdeysen baska doktorada gidebilirsin cok iyi biri ben onu öneririm