zlmtlg Sudesena ben bahçeci umut şube doktor cem çelik e gittim ilk denememdi ve yol parası kalma parası ilaçlar falan yaklaşık 30 yakın tuttu sana yapılacak işleme ve ilaca göre değişir bazı ilaçları transfer sonrası aile hekimi bile yazıyor yazilacak olanlari hastanede yazdir biz onu transfer sonrasinda aklimiza geldi de hep para ile aldik yazilanlar olursa oncesinde aklinda olsun ekimde transfer yapıldı hamileligim 20 haftada ben doktoruma güvendim umutluydum ve çok şükür .
Mavikus777 Sudesena İstanbul Altunizade eurofertil de yaptırdım. İlaçlarla birlikte 8 bin tuttu.Yumurta dondurma da yaptırdım extra 1750 tl de o tuttu. Şuan 8+1 haftalık hamileyim🙏🏼 Hem uygun hem ilk deneme de tuttu çok şükür
Buse_00 2020 yılı cihangir cakici ankara da yaptrdim cok memnun kaldım 20 bini buldu belki de gecti tam bilmiyorum. Bu arada çoğu ilaci ben saglik ocagima yazdrdim her doktor yazmıyor ama saolsum benim doktorum cok iyi idi…. sizde sansinizi deneyin derim
hilal8689 Gideceğin yere ve yapılacak işleme göre değişir. Ben ilk eylül ayında İzmir İrenbede tedaviye başladım. 7500tl toplam ( yumurta toplama+ transfer) ücret aldılar. Fakat az embriyo elde edildiğinden tekrar yumurta toplama oldum kasım ayında (5900tl) ücret ödedik. Aralık ayında ilk transferimi oldum. İlk seferde ödediğimiz için ücret almadılar. Tutmayınca tekrar transfer oldum. Buna da 4650tl ödedik. Yani ilk seferde çok embriyo olsa ve tutsa sonradan olanları hiç ödemeyecektik. Bu arada ilk 7500 verdil demiştim ya o zamlandı şu anda 9000 oldu.
hilal8689 Melekhkn benim bildiğim kadarıyla devlet destekli olması için devlette en az 3yumurta takibi ve aşılama olmak gerekiyor.
Burcum17 Melekhkn evet canım, en az iki kere aşılama yaptırmış olmak ve gebelik oluşmadığına dair doktor raporu, eşinin ya da senin 5 yıllık SGK hizmet dökümü, yaş aralığı vardı, en az 3 yıllık evli olmak gibi şartları var.
Burcum17 happysos en az 3 yıl evli olmak, en az iki aşılama yaptırmış olmak ve olumsuz sonuçlandığına dair doktor raporu, senin ya da eşinin 5 yıllık SSK lı olması gerekiyor bunun için 5 yıllık hizmet dökümü, 23 yaşından küçük ve 40 yaşından büyük olmamak gibi şartları var canım.
Arwen21 Sudesena tüp bebek yaptırdım Memorial hastanesinde bugün 6+2 olduk çok şükür tüp bebek yaptıktan sonra da ilaç masrafsaları çıkıyor kişiden kişiye değişiyor bu durum en az 20 bin gidiyor benim şimdiye kadar 24 bini buldu ki daha olacakta
Huzurmelegim_28 Sudesena gideceniz yere gore degisir ben devlet hastanesinden rapor cikardigim halde 15bin gecti eskstra yazdigi ilaclar oluyor
Mavikus777 @Hmdsena2019 yok canım raporlu değil. Bende sadece polikistik over vardı eşimde problem yoktu. Bu nedenle 4950 tl yalın tedavi uyguladılar. 3 bin gibi de ilaçlar tuttu. Diğer yerlere göre uygun ve ben çok memnun kaldım.
Hmdsena2019 Mavikus777 cok ii bizde aşılams yaptık tutmazsa tüp bebek yolu görünür burasıda ii aklımda dursun
Anneolmak38 Sudesena Tüp bebek aşamaları ve iğne ilaçlarla beraber bizim ki 14 milyar tuttu iğneler pahalı ona göre kendinizi ayarlayın gideceğiniz hastane ve doktorun vereceği fiyatta önemli bizim doktor 8.200 demişti sadece tüp bebeğe iğne ve ilaçları saymıyorum bile