oykuduru21 Ozlemm05 açlık 105, 1. Saat 195, 2. Saat 130 çıktı yüksek dedi doktorum dahiliyeye yönlendirdi günlük 7 kere parmaktan ölçüm yapıyorum yüksek çıkıyor perşembe gidicem tekrar dahiliyeye ne olacak bilmiyorum, sizin ?
Ozlemm05 oykuduru21 aclik 78 1. Saat 182 Saat 174 3. Saat 55 cikti ama 100 gr da 1 gun once 50 gr 171 gelincr doktor 100 onerdi
Ozlemm05 oykuduru21 evet dahikiye gorsun dedi dahiliyeye gosterecez sonuclari korkuyorum biraz bi zarari olur bebe diye
Ozge1708 minemom Bizde bugün 26+4 olduk kızımla. Ilk haftalardan başlayan bulantılar hap kullanmasam hala devam ediyor. Gece yatarken dönmek sanki eziyet ama. Kızımın her hareketi acımı unutturuyor. Saatlerce onu izliyorum hareketlerini. Kilo olarakta 3 kilo aldık. Çok aşırı iştahım olmasına rağmen.
Ozlemm05 Ozge1708 canim bizde ayniyiz hafta olarak seker yuklemesi yaptirmadiysan bi yaptir bende asiri yememe ragmen 4 kilo aldim sadece gebelik sekeri cikti
oykuduru21 Ozlemm05 parmaktan ölçümle takip istiyor ona göre diyet insülin vs uygulanıyor geçmiş olsun dikkat et yediklerine ekmek patates pirinç cip çikolata filan tüketme
Ozlemm05 oykuduru21 aynen daha dikkatli olacam insallahh duzene binse bilee bu korkuyla zaten surekli dikkat ederim
dmtoc tTugce404 ya son haftalar tuvalet derdi olur diyorlar. ben 4 aylığım 4 aydır tuvaletteyim 😞 gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum. normal mi yani
tTugce404 dmtoc dmtoc evet canım doktoruma sormuştum çok normal demişti.Rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor ve zamanla bebiş daha yukarı çıkınca biraz daha normale dönüyor tuvalet düzenin.Son aylarda bebiş çok büyüyünce yine mesaneye baskı oluyor.3.ayımda geceleri ⅘ kere kalktığımı biliyorum şu an normal 1 veya hiç kalkmıyorum.Ama için rahat olsun istersen idrar tahlili yaptırabilirsin enfeksiyon var mı diye :)
Prensannesii38 minemom 21 haftalık olduk maalesef kanama var uzgunum biraz dinlenmeye calısıyorum 8 aylık ta bir oglum var
Prensannesii38 minemom oleymıs canım m maalesef neyden oldugunu daha anlamadık yarın tekrar gıdıcem doktora 😔
tTugce404 Ozgeeeayaz evet değil tabikiii şükürler olsun😁 ben daha çok kilo alacağım diye düşünürdüm o yüzden