Sedagmlksz minemom ya benim de aşırı değil ama oluyo geçiyo gün içinde de siz doktorunuza söylenizi mi internette vs enfeksiyon olabilir yazıyo benim yanma kaşıntı vs yok ama bilemedim içime kurt düştü
bebekmuhendisi minemom merhaba benim ikimci hamileliğim birinci ne kadar rahat ve kolaysa bunda bulantıyla başlayıp hala devam uykusuzluk ağrılar sürekli lavabo ihtiyacı şeklinde devam ediyor 20.haftam dün bitti
minemom bebekmuhendisi her hamilelik birbirini tutmuyorun örneğisiniz sanırsam 🥺 çok üzüldüm sizin adınıza inşallah bundan sonrası istediğiniz gibi geçer 🙏🏼
bebekmuhendisi minemom kesinlikle birbirinden çok farklı iki hamilelik cinsiyetler aynı 😂🤦🏼♀️Bütün tabuları yıktım birinci hamileliğimde o kadar dinçtimki öğretmenim 37.haftama kadar çalıştım eşim karşıdaydı bütün işleri kendim yapardım pandemi sürecide etkilimi bilmiyorum 🤷♀️
3prensesannesii Gebeligim olduğu halde hareketlerini hissedemedim 20 haftalığım var mı benim gibi olan bir kac gündür hissetmeyen
minemom Sedagmlksz yanma falan değilde adet sancısı gibi benim söylüyorum ama genel bi şey yok bebeğin baskısı rahim büyümesi falan deniyor bilmiyorum bende tam olarak
nazlimurat2307 Bende 20+4 haftadayım 1 hafta 10 gün önce hissettim ilk göz seyirmesi gibiydi ama şu bi kaç gün daha belirgin hale geldi hareketleri 🙈
nazlimurat2307 minemom evet çok güzel bir duygu bugün ilk kez eşimde hissetti o da çok şaşırdı ilk olunca böyle tuhaf oluyor insan 😍🙈
Ozge5500 minemom bizde 20 olduk cok şükür erkek tekmecikler hissediyrz guzel gidiyor elhamdülillah ❤🥰🥰
minemom Ozge5500 bende de 17 de başlamıştı arada ayyy diyorum birden beklemediğim anda güçlü vurunca 😅
Ozge5500 minemom evt gercektn cok guzel bi duygu Allahim isteyen arzulayan herkeze yasatsn inşallah 🥰😍
oykuduru21 Ozlemm05 açlık 105, 1. Saat 195, 2. Saat 130 çıktı yüksek dedi doktorum dahiliyeye yönlendirdi günlük 7 kere parmaktan ölçüm yapıyorum yüksek çıkıyor perşembe gidicem tekrar dahiliyeye ne olacak bilmiyorum, sizin ?