Ozge5500 minemom sezeryan istiorm ya canm bikere kurtajda o aglari skntiyi cektim korkuyrm bi daha yasamak istemiorm 😔
Prensannesii38 minemom ınsallah canım bugun gıttım bebekte sıkıntı yok denildi neden oldu blmıorum ama ınsallah kimse yasamaz bu durumu
Sehribannnn 20 haftalık olmama 4 gün var güzel geçiyor kızım olucak inşallah dün öğrendim 🌸 tekmelerini 17 haftada hissettim ilk gebeligim
minemom Prensannesii38 amin kuzum bende cuma günü gideceğim kontrole bakalım inşallah bizde de bir sorun yoktur 🥺
Sehribannnn minemom minemom amin inşallah doktorlardan yana sıkıntım çok anlamıyorlar dinlemiyorlar biz söylemesek söylemicekler değiştircem yine doktoru
Ozge5500 minemom Evt canm 2.5 aylikti 6 haftada kalmis hic kalp atışını bile duymamıştk neden ole oldu bilinmior 🤷♀️ gercekten dogumdan beter diolar dogru olabilir 😭
Happyjunior Arkadaşlar 20+3. 4 gündür hiç pıtırtı hissetmiyorum zAten 2-3 kere hissetmiştim korkuyorum normal mi 😞
Ozge5500 minemom amin canm amin kimsye yaşatmasn gostermesn rabbim hayrlisiyla allahim kucagimiza aldirmak nasip etsin🤲😘