minemom Sevdeeee bende de beden olarak farklılık var maalesef 🥺😥😭 Ruh olarak derken açsana biraz kuzum nasıl yani 🤷🏼♀️ Ayrıntıya haftaya gideceğiz kuzum merak içerisindeyim bende 😍
Sevdeeee minemom ya mesela doktor hersey normal desede bi sonraki kontrole kesin kötü bişi duycam korkusuyla gidiyorum strese giriyorum tansiyon nabız tavan yapıyo ultrasondan çıkana kadar tabii şimdide ayrıntılı için strese basladım 🥶🥶
Girlsmomm minemom bende20+5 im bugüne kadar çok güzel geçti ama bugün çok ağrım var kasık ve bel ağrısı gece hep midem bulandı inş geçer uzun sürmez ben 2 haftadır hissediyorum kız bebek bekliyorum Artık yarıladık gebeliği rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
Girlsmomm minemom benim bugün öyle bir ağrım var ama normalde yoktu bebek büyüdüğü için mi organları mı itiyor ondan oluyor galiba
minemom Sevdeeee kuzummm ayyyy keşke sen bana yaz bende sakinleştirme gücü var ciddi yorum ben seni rahatlatırım 🥺 pozitif düşün pozitif yaşa 😍
Sevdeeee minemom bu arada bebitoların boy kiloları nasıl aceeba yazsak . Biz 21+2 de 22 cm 375grmız sanırım kısayız 🧐
minemom Sevdeeee yavrım benim ben yaklaşık bir aydır kontrole gitmiyorum ne durumdayız boy kilo olarak hiç bilmiyorum cuma günü kontrolüm var bakalım o zaman öğreneceğim bende
melzey tTugce404 en kötü his olabilir bu ağız tadı bozukluğu. 22. Haftadayım ben de hala kötü hala bozuk. Bulantılarım bitti o bitmed maalesef. Bebikom karate yapıyor bu arada:) çok değişik ve güzelmiş hareketlerini hissetmek.
tTugce404 melzey kesinlikle :( nedense 2 gündür daha bir kötü suyu çok zor içiyorum ama bunuda şükür diyelim☺️ Ay sanki ben de dün gece hissettim ,belirgin bir şekilde ½ haftaya hissederim umarım 😋
Gigy minemom 25.hafta bizim de,iyiyiz şükür hafif ağrılar oluyor ama dinlenince geçiyor ,bol tekmeli günler ❤️oda hazirligina başladık heyecanlı günler 💕💕💕