Beyazmelekkk Kızlar siz USG de de adetle aynı mı cikiuor gününüz ? Benim mesela 7-10 gün geç çıkıyor . Aslında adete göre 20+0 oldum bu geceden itibaren . Hangisini baz almak lazım bilemedim
Beyazmelekkk minemom evet canım mesela 2 aylıkken 7 gün 3 aylıkken 10 gün diğer randevuda yine 7 gün . Yani bazen 7 bazen 10 gün geride gösteriyor
minemom Beyazmelekkk geç döllenme olmuştur kuzum bence hem 2 hafta önden ya da 2 hafta ileride olması normal karşılanıyor
Beyazmelekkk minemom evet de ben şimdi hangisinden takip etmeliyim yani onu sormak istedim. USG göre mi adete göre mi
Ayl3411 minemom 21+4 o minik tekmeleri hissedince kaşıntılar uykusuz geceler o mide bulantıları sağa sola dönememeler…hepsi yok oluyor😊hiç bitmesin istiyorum o hareketleri 🥰
minemom Tugcemre08 göstermiyorsa kız derler hadi inşallah gönlünden geçen olur sen tecrübelisin benim ilk bebeğim 🦋
Sevdeeee minemom bizde 21+2 yiz 2 kilo aldım fiziki olarak değil ama ruhsal olarak sıkıntılarım var hep olumsuz düşünmek gibi 😬 ayrıntılaya giren var mı ya ben aşşşırı heyecanlıyım ayrıntılı için.
minemom Sevdeeee bende de beden olarak farklılık var maalesef 🥺😥😭 Ruh olarak derken açsana biraz kuzum nasıl yani 🤷🏼♀️ Ayrıntıya haftaya gideceğiz kuzum merak içerisindeyim bende 😍