gmzns Merve599 ben bebefixden aldım canım gayet güzel puseti falan çok konforlu google yaz bebefix diye
gmzns Merve599 Merve599 alt sepeti geniş fermuarlı deseni farklı güzel tek seferde kolay açılıp kapanıyo altında fren sistemi var kapalı olunca kırmızı açık olunca yeşil oluyo yağmurluğu var fermuarlı lastikli çok güzel ayrıca aynı desenden bakım çantası var gayet kullanışlı puseti arabayada uyumlu yumuşak minderide kaliteli bardaklığı var ayrıca 360 derece dönüyo
Merve599 gmzns aaa çok güzell güle güle kullanın inşallah nerden aldınız acaba paylaşırsanız sevinirim satıcıyı bende alırsam ordan sipariş vereyim😊
Dilayyykk Benim bu aralar kafayı yediğim konu çevrem baston al pusetli falan set alma kullanılmıyor diyor. Yasaklar nedeniyle de gidip bakamıyorum netten bakmaktan yorum okumaktan beynim sulandı.
Merve599 Dilayyykk tek değilmişim bende sizin gibi oldum beğeniyorum aklıma yatıyor sonra bir tane kötü yorum görüyorum vazgeçiyorum tekrar basa😕
Fatmaayae Yagmurr277 bende aynısını aldım daha 10 gün var kullanmamıza da ben 150 olduğum için arabanın arkasında pek görünmüyorum 😂büyük geldi bana baya kullanım açısından rahatmı kullandınızm🥰
Yagmurr277 Fatmaayae 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum hatta şimdi tekrar hamileyim sadece üst pusetinden alıcam pusetimizi vermiştik birine
zynn Merve95merve sunny baby aldım babymall dan. Ben 4 ay oldum alalı. 1500 e almıştım. Şuan 2500 olmuş
denizinannesi_ prensesannesii_ baby mall izmir gaziemirden aldım ama lu an ki fiyatı bayaa uçmuş ben çok daha uyguna almıştım🙄😒
denizinannesi_ prensesannesii_ evet kesinlikle o kadar hafif ki kullanımı da çok kolay tek elle kapanabiliyor fln …😇🌸