denizinannesi_ prensesannesii_ evet kesinlikle o kadar hafif ki kullanımı da çok kolay tek elle kapanabiliyor fln …😇🌸
Gulce48 cgelmas çok hafif bir bebek arabası uzun süre kullanabileceğim bir tarzdaydı ve benim aradığım en büyük özelik hemen bir düğmeyle katlanabilip bagaj boyu olmasıydı çünkü sürekli uçakla gidip geliyorum ve gerçekten çok beğenerek ve içime sinerek aldım
Sstrauss Yoyko aldık biz de. Hiç kimsede görmedim, duymamıştım biraz tereddütlü aldık kalitesi nasıldır diye ama gerçekten çok güzel bi bebek arabası. Henüz kullanmadık fakat sağlam, güvenilir ve çok hoş görünüyor☺️
Sstrauss Merve599 Yoyko luxury 1300 tl onu aldık biz. Onun öncesinde de e bebekten canyon bakmıştık o da aynı fiyattı ama yoyko onun yanında çok daha sağlam ve kaliteli gerçekten. Biz şaşırdık hatta bu fiyata o malzeme kalitesine😊 Yanlış da yönlendirmek istemem bi de beklentiyi büyütmeyeyim ama biz beğendik ❤️
annesininkuzusu19 Merve95merve https://bebefix.com/urun/kiwi-4x4-yeni-dogan-paketi-cityway-bebek-arabasi-koala-mama-sandalyesi-sleeper-besik-coolbag-canta-bebek-yorgani-ve-kiwi-oyun-arkadasi-hediye-black/ Ben bu seti almıştım 2.500 tl iki hafta oluyor aşırı memnun kaldım çok kaliteli YouTube de videoları da var izleyip bakabilirsiniz şimdi 250 tl zam koymuşlar ama değer yani en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir set… set almak istemeyenler için tek olarak da satılıyor hepsi ama daha pahalıya geliyor
Merve599 Sstrauss ayy evet onu biliyorum takibimde olan bir ürün canlı kanlı görmedim arabayı ama yorumlar da iyiydi Hepsiburada da..bugün canyon a baktık dar geldi gözüme ve tekerlekleri havalıymış patlama riski varmış o yüzden onu eledim canım yoyko nun da ürünleri güEl oluyor genelde teşekkür ederi im incelemeye devam edeyim ben😊
Gamzeikra Merve95merve Canım ben aldım hem bebek arabası hem puset bebek arabasına takabilıyorsun ikisinde kulanabilıyosun cok avantajlı ve kullanışlı bişe evkur dan aldım 1226 tl ye internet evkur sayfasına gir puset yazarsan takım çıkıyor ordan bir bak derim ♥️
Seymatt Estaner88 ya ben quinny Zapp 2 yi 1. Ay sattım yok paraya oğlumda. Katlanmıyor araba katlanmak bir zulüm geldi bana. Gidip maclaren aldık dünya varmış dedik
Sstrauss Merve599 Evet gerçekten fiyatına göre Yoyko çok kaliteli. Hatta park yatağını da aldık o da çok güzel ☺️ Rica ederim ne demek ❤️
SeymaK Ebrumihrimah hafifliği nasıl acaba traveller çok ağır diyolar ya ben de travel istiyorum ama hafif kolay tasınabilir olsun istiyorum arastırıyorum baby home bh955 modeli var baya hafifmiş bu yoyko da güzele benziyo
Ebrumihrimah SeymaK tek başıma açıp kapatabiliyorsun pusette hafifti yanında birinin olmasına gerek duyulmadan indirilip kaldırılır cinsten tuşu var zaten direk kapanıyor YouTube’dan videosunu izleyebilirsin daha detaylı görmek dinlemek için 😌