NefesDeniz cansin95 İnan benimde bu kadar uzun düşünmemde ki tek şey fiyatıydı. Ya çok para vericez değer mi yanlış yapıyorum vs bi dünya kararsızdım. Ama dediğin gibi uzun kullanıcaz birde hiçbir şeylerine çok para harcamadım çıkcası hele kıyafetlerine hiç nerdeyse çünkü hemen küçülecek yazık günah diye e bebelerimizin bari arabaları fiyakalı olsun dedim🙈🥰 Birde ayrıca bebek çantası almamıza gerek kalmıcak çok güzel çantasıda dimi? Ay ben senin aldığınıda çok beğendim ama beyazda çok iyimiş
cansin95 NefesDeniz aynen bende ne beşiğine ne giyimine gram harcamadım sadece biberon setleri emzik falan isimli özel yaptırdım bide bu arabası yani geri kalan hepsine cok harcama yapmaya değmez bide doğum yaza denk geliyor araba cok işime yarıcak kilo vermek için yürüyüşe cıkarsam falan gezsin benimle hergün 😂
NefesDeniz cansin95 Aynı ben inan😀 Odalarınıda eniştemin abisi mobilyacı ona yaptırıyorum sağolsun direkt malzeme parası alacak. Baya ucuza kapadık bebelerimizi kıyamam anneemmm😂 Bizimde bahar bebekleri olacaklar inşallah Nisanın ilk haftası doğum nasipse bol boş gezdiririz mis gibiiii🥳
cansin95 NefesDeniz hahhahah bu kadar olur benzerlik ya pes benim eşim mobilyacı onu ordan hallettim bende istediğim model yapıldı gelir doğuma 😂😂🤭🙈
Susen-merve Merve95merve babyhome bh-945 paris amortisorlu travel sistem aldım. Benim istediğim tüm özellikler var. Trendyoldan aldım. 2 güne geldi. Arka tekerlekleri fotoda göründüğünden daha büyük. Ve fiyatı çok iyi
Mrlzrrsz Hzl ben de chrome aldım da. Tentesini kapatırken koltuk aşaması da öne geliyor onu kilitleme sistemi var mı daha tam çözemedim de 🙈
NefesDeniz cansin95 Yaaaa şoktayım😮😂 Resmen aynı şeyleri yapmışız süper :) Bizimde odalar Şubat sonu gelecek inşallah 😀
Ebrumihrimah Merve599 Hepsiburada’dan aldım canım yoyko City yaz direk 1 tane çıkıyor benim aldığım kahverengi olanı Aynı hediyeler devam ediyor herşey ayrıntılı yazıyor yorumlarda var iyice bakarsın ,😌
Gulce48 cgelmas çok hafif bir bebek arabası uzun süre kullanabileceğim bir tarzdaydı ve benim aradığım en büyük özelik hemen bir düğmeyle katlanabilip bagaj boyu olmasıydı çünkü sürekli uçakla gidip geliyorum ve gerçekten çok beğenerek ve içime sinerek aldım
Erimannesi aysenur-1 daha dopum yapmadım ama baya inceledim.. Hepsi buradadan aldım.. Mağazalara göre çok daha uyguna geldi.. Ayrı oto koltuğu almama gerek yok. Travel sistem olarak diğerlerine göre hem tekerlekleri daha küçük hem çok kolay kapanıp açılıyor.. Hafif bir araba.
Boncukbeyinannesi Merve95merve oğluma casual Cadillac almıştık şimdi kızıma da onu kullanacağız inşallah travel sistem
Tutimati Benim ilk kızımdan kardeşine kaldı bebek arabalarımız mima xari travel sistem ve birde baston pusetimiz var oto koltuğumuz,pusetimiz de besafe marka
Dmtny Elele Allroad 2 travel sistem bebek arabası aldık biz. Uzun bir araştırma süreci sonrasında onu almaya karar verdik. Kasım indiriminde 1980 liraya aldık.
Sermindiker Merve95merve kiwi city 5in 1 bebek arabası aldım ben trend yoldan hepsi içinde ben henüz kullanmadım ama ablam 2 yiğenime kullandı çok kullanışlı bir araç. 1479 tl aynı zamanda. Tavsiye ederim 😇
cansin95 NefesDeniz cidden bende şoktayım baya baya benzer gidiyoruz 😂🙈 gelsin odalarda biran önce doğsunlar ya ben artık doğsun seveyim ilgileneyim oynayım istiyorum böyle dedikçe doktorum en gğzel dönemin suan o zaman perişan olacaksın geri dönmek isteeyeceksin diyor ama yok ya doğsun artık 😂 ben ikizden cok korkardım sen nasıl baş edeceksin acaba merak ediyorum🙈🤭💕
Eda115354 Merve95merve huggy egg 6 in 1 diye bakındım geçen çok hoş modeli ama bizim için erken daha bakınıyoruz. 🙃
BurcuLice Merve95merve canım civile bak istersen fiyatıda uygun istediğin gibi ikili hem puset hem araba
NefesDeniz cansin95 Gerçekten öyle olmuş😀 Bende bir an evvel doğsunlar istiyorum. Hamilelik asla kolay bişi değilmiş yalnız gerçekten çok zor🙈 Allah hepimizin yardımcısı olsun..ya evet iki tane bebek zor olacak illa ki inşallah uslu olur kuzularımız🙏🏻 Bakıcımız var şimdiden anlaştık mecbur belki bi nebze daha rahat ederim diye düşünüyorum bakalım🤷🏻♀️