ElifHaticeAsya Elifmmmmm Benimkide ayni doktor vitamin verdi kilo almasi için ama içemiyorum çok bulantim oluyor doğal yollarla kilo aldirmaya çalisiyorum bakalim Sali gunu randevum var almismi gorecegiz
Zehra-Onur ipekkkkkkk7 akıntıda olabilir benmde 2haftadır akıntım oluyor ama tabi suyun gelmesi farklı bi durum tutamıyorsun ayıptır söylemesi tuvaletini tutuyorsun ama bu kendiliğinden gidiyor benm ilk dogumumda suyum evde patlamıştı hatta bayagı gitti
ipekkkkkkk7 Zehra-Onur Aynen canım tutamadım bakalım hayırlısı olsun dua edin artık dogurim ya bugün başlasın insAllah artık evime gitmek istiyorum biran önce dogurup
1cansu Zehra-Onur akinti normL dogumda sikinti yaratmaz mj bebek enfeksiyon falan kalabilir.benimde son 1 haftam
Zehra-Onur ipekkkkkkk7 hayırlı saglıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah bi acile git istersen bi görün baksın doktor
ElifHaticeAsya Elifmmmmm Aynen valla prilam dr kullaniyorum en basindan beri bu kızlar çok cektirecek sanirim bize😀😀
Zehra-Onur ElifHaticeAsya prilam cok iyi ilk ay kullandım çok iyi gelmişti hala bulantılarınız oluyormu
Elifmmmmm ElifHaticeAsya aynen öyle valla benim ilk cocukda kiz ondada bulanti kusma vardi ama böyle biilac oldugunu bilmiyordum 😀
merveiyi 36+5 bel agrılarıı sırt agrıları alt karın agrıları uykular yarım , allahım sabır versin hepimize saglıcakla yavrularımızı kucagımıza alalım kızlar 🙏🙏🙏🙏 Cennet nasıl annelerin ayagının altında olmasınki , annemin degerini bir kere daha anladım ❤️❤️