Anneler catimuayenesinde dogumun ne sekil olcagi kesin belli oluyormu
Cati muayanesi
evet genelde belli oluyor
G07arslan çatısı uygun olup son anda sezeryan olanlarda var o yüzden kesin degil açılma durumuma bebegin durumuna baglı
Normal doğum için birçok şart var. Mesela çatın uygundur ama son günlerde bebek kakasını yapar ya da Allah korusun kalp atışları farklılaşır. Kordon meselesi olabilir. Saatlerce sancı çekip açılma olmayabilir. Bunların hep si zorunlu sezaryen sebebidir.
basakhanim pzartesi muayenemiz var cok merk ediyorum ne olacak
Aysentass anladim tesekkyr ederim bilgilendirmen icin ben baya bi sabirsizim pazartesi cati muayenesei olck 38 . Haftamiz merakimdan ölüyorum
minnakmina bakalim bizim ne olcak merak ediyorum sezeryan ol diyor herkez kafam sezeryana gidiyor doktorum normal giderken sezeryani onermiyor kafam cok karisik
G07arslan hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Bugün oldum bende doktor çatın uygun dedi hatta 1 cm açıklığın var dedi bakalım biz ne olucak 39+1beklemedeyiz
basakhanim amin insallah
Srhtzlyh sezeryan nasildi zorlandinmi hic canim
G07arslan evet belli oluyor ama son ana kadar belki değişebilir
Çatı muayenesi için belirli bi hafta var mı şuan 37+4 deyim doktorum bebeğin baş aşağı olduğunu herseyin normal olduğunu söyledi bi sorun ckmazaa normal doğum dedim herhangi bi çatı muayenesi yapmadı. Bazı doktorlar sancın gelmeden önceden bakmıyormuş benim gibi olan var mı
Sibel_Mete elle muayene yapılıyor dimi birde can acıtıyor mu
G07arslan valla canım ben Çatı muayenesi oldum normal doğuma uygun dediler son haftalarda haftada üç defa da kontrole gidiyordum açılmaya bakıyorlardı her seferinde ebe sen güzel doğurursun kolay doğurursun diyordu doğum yaptığım gün de dedi ki azıcık daha bebek büyük olsaydı doğuramazdın kemiğin dar esneme olmamış dedi 😬 bebeğim de iri bebek değildi hani 3100kg doğdu 🤷🏻♀️🙆🏻♀️ O yüzden sen kesin gözüyle bakma kesin öyle olur diye planlı bakma o doğum anı bianda herşey değişebiliyor 😊
Srhtzlyh oh sonunda guzel bi yorum duydum 😂🤗🤗