Happy58 Melekhkn 17 haftalıgız ilk gebeliğim 2 yıl bekledik canım sonunda oldu şükür sabırla beklemek lazım ☺️
Happy58 Melekhkn kesinlikle canım gereken herseyi yap tedavini ol gerisi rabbimin takdiri rabbim kimseyi evlatla sınamasın size de hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏻☺️
mercimekkoftesi1 Melekhkn ya bnm silikti kan testinde 5 haftalık çıkmıştı. Ama sonra boş gebelikmiş kürtaj olmuştum. Dediğin gibi belki küçüktür daha o yüzden silik çıkmıştır ☺️
Nazliasel Melekhkn canım e nabiza geç düşüyor hangi hastanede kan verdiysen googleye yazz internet sitesini ordan labaratuvar sonuclarindan TC ile öğrenirsin şimdi
Nazliasel Melekhkn sivasliymissin numune hastanesinde verdiysen mesela googleye yaz şimdiye çıkmıştır
Happy58 happysos önce benim eşim tedavi oldu canım bende de kist vardı tam tedaviye başladığım ay bebek oldu beslenmeme dikkat et demişti bütün hazır gıdaları çıkardım hayatımdan herseyi düzenli yaptım kısmet oldu
happysos Happy58 hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende urafadayım hangi doktorda tedavi oldun sen canım