Melekhkn Bende tüp bebek tedavisine başlıcam adeti bekliyorum bi türlü olamadim belki bi mucize olur 😊
happysos Melekhkn inşllah hamilesindr gerek kalmaz aşılama denedinmi canım seninde sebepsiz infertilite mi
happysos Happy58 hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende urafadayım hangi doktorda tedavi oldun sen canım
Happy58 happysos bu arada teşekkür ederim bildiğim kadarıyla Kadir Yaman ve Mehmet ağar çok iyiymiş kliniği var sanırım Kadir Yaman’ın
Melekhkn happysos aynen sebepsiz canım aşılama denemedm eşimde sıkıntı yok o yüzden denemedm direk tüp bebek bakalm insallah gerek kalmaz
happysos Melekhkn bizimde öyle maalesef 3 buçuk yol oldu bir negatif aşılama geçen yıl birkaç ay somra çipli aşılama düşünüyorum bakalım kısmet artık yoruldum baya
Happy58 happysos üzülme zamanı gelince sende yavruna kavusursun dua edicem senin için ne kadar güçlü olursan o kadar çabuk olur düşünme çok fazla 😊
sedefyrs1101 Benimde adetim 4 gün gecikmişti test yaptım silik çıktı akşamına bidaha yaptım o da silik çıktı ertesi gün doktora gittim gebelik daha çok yeni olduğunu söylemişti kan tahlilinde öğrenmiştim ozaman 3 haftalıktı şimdi 13 haftalık olduk🤗