Morphi Yaptimmmm 🥰😍 kardeslerimiz ayarlamıs supriz aile arasinda az kisi ama öz kisilerle asssiri tatli bi partiydi 🥰🥰
Tugcek33 Mom97 bizde yaptık çok güzel oldu🌸 annem,babam,teyzem gelmişti ziyaretime, birtane de komşum vardı balonları o hazırladı cinsiyeti tek o biliyordu🥰 klasik ama çok heyecanlı oldu🙈
somurtkankedi Benimde ilk hamileliğim bende yapmayı düşünüyorum eğer mekanlar açılırsa az kişiyle bir organizasyon tutup yapacağım eğer açılmazsa evde aile arası organizasyon tutup yapacağım ilk sonuçta içimde kalmasın çok hevesliyim seviyorum bu tarz şeyleri 😄 İstanbul’da yapan Organizasyoncu arıyorum varsa bildiğiniz söylerseniz sevinirim
Miumiu Mom97 Canım biz bu hafta yaptıkk. Eşimle ikimiz balon patlattık annem de videoya aldı o kadar😅 Ah ah pandemi olmasa neler düşünüyordum da her şey içimde kaldı🤷🏼♀️ Sağlık olsun bebişlerimizi kucağımıza alalım da bu virüs elbet bitecek acısını çıkartıcam o zaman🙈🐣
Miumiu Mom97 Kesinlikle çok heyecanlı bir de ben ne düğün yapabildim ne kına pandemide evlendik geçen sene her şey içimde kaldı🤷🏼♀️ O yüzden az kişiyle dikkatli şekilde yapın içinizde kalmasın çok güzel bir anı oluyor gerçekten🐣
Mavi87 Mom97 17 ilde 128 kişide mutasyonlu virüs görüldü, yapmayın bence.. yada görüntülü görüşerek yapabilirsiniz..
Morphi Smy238 bizim o siyah balon helyumluydu icine tuy koydurtmuslar 😍😍kardeslerimizde konfeti patlatti 😍
Yalnizanne97 Biz de alecek yapmayı düşünüyoruz düğünüm falanda olmadı bari bu içimde kalmasın diye yarın cinsiyet netleşecek artık cinsiyet için 3. Gidişim olcak bi kız dendi bir erkek bu sefer kesin söyleriz dediler pozisyon uygun olursa bizee görümcemle balonları şişirdik bekliyoruz 😂 ortayada cinsiyet balonu alıp patlatıcaz bakalım görümcem öğrenip ayarlayacak balonu https://imgyukle.com/i/HWCJ1q
Mom97 Yalnizanne97 ayy çok heycanlı yaa bende en yakın arkadaşıma vericem zarfı o ayarlıcak balonu ailedeki herkes süpriz olsun istiyo o heycanı yaşamak istiyo çünkü 😄
Mom97 Miumiu kıyamam canım ya bu dönemde evlenenler hep öyle sağlık olsun napalım neyseki bunu yapmışsın içinde kalmamış☺️