Mom97 Miumiu kıyamam canım ya bu dönemde evlenenler hep öyle sağlık olsun napalım neyseki bunu yapmışsın içinde kalmamış☺️
Mom97 Yalnizanne97 ayy çok heycanlı yaa bende en yakın arkadaşıma vericem zarfı o ayarlıcak balonu ailedeki herkes süpriz olsun istiyo o heycanı yaşamak istiyo çünkü 😄
Mavi87 Mom97 canım annemle 6 aydır görüşmüyorum, ne olur azcık dayansanız. Çarşıya pazara gidiliyo sonuçta. Hamilesiniz, olurya mutasyonlu bide zararı falan olur. Maske takın bari
Mom97 Mavi87 haklısın valla zaten covid geçirdim ben temmuzda Allah birdaha göstermesin maske takacağız teşekkür ederim düşüncen için ☺️
Mavi87 Mom97 bütün planlarımız mahfoldu canım ya. Şu covid varya herşeyi mahfetti. Resmen tat tuz kalmadı valla… Şimdi cinsiyeti kim biliyo sizden 🥰
Mom97 Mavi87 evet haklısın hiçbir şeyin tadı kalmadı.daha bilen yok canım 10 haftalığız doktordan zarfa koymasını rica edeceğim sanırım 16 haftalıkken öğreniriz net 🙂 yakın bi arkadaşıma vereceğim zarfı o halledicek balon işini felan☺️
Zeynepreyyan Mom97 aslında istedim kendi aramizda yapalım diye. Hayal ettiğim gibi olmadı. Kanama ve parça geldi hastanede yatarken öğrendik cinsiyeti . O yüzden bir şey yapamadım
Kuyumcu Mom97 ben dün yaptım aılem yoktu sadece en yakın arkadasım ve eşi aıleler uzakda zaten hepsını telefonla bagladık canlı yayında patlattık cokda guzel bır hatıra anı oldu bize prensesimiz gelicek inşallah 🤲🏻Yakındada olsalar pandemıden dolayı yıne canlı baglantı yapıcaktık
Mom97 Kuyumcu doğru haklısınız valla bende sadece annemlerle görüştüğüm için yine onlarla yapıcaz çok istiyorlar 😊
Zeynepreyyan Mom97 aynen canım o yüzden yapmadım bende zaten . Kız erkek hiç önemli değil sağlıklı olsun yeter ki dedim. İlkte yapmadım . İkinci de istedim onda da hastanede yatıyordum sonra da yapmadık zaten . Çok şükür bebek çok iyi 22 haftalık olduk . Artık üçüncü olursa ona yaparım 😂😂 ya da diyim siz cinsiyeti bilmiyormuş gibi yapın cinsiyet partisi yapicam 😂😂
Mom97 Birtane2307 demekki ona baya bu istekle giden olmuş 😊 bende özele gidiyorum benimkide olumlu karşılar eminim bakalım 2 hafta sonra ikili teste gideceğim söylerim doktora😇
Birtane2307 Mom97 ben ikili test yaptirmadim 12.hftdayim doktor kesinligi yok yabiltici payi var dedigi icin yapmadm riske atamazdim Allah saglikli evlat nasipnetsin insallah 🙏🏼😊