Mom97 Kızlar benim bir kızım var 2,5 yasında onda yapmadım ama şuan 10 haftalık hamileyim kız kardeşim çok hevesli partiyi şimdiden planlıyor var mı sizdede yapacak olanlar☺️
Safisss Mom97 biz pandemiden dolayı yapmadık ama içimizde kalmasın diye iki yakınımızla beraber sahilde renkli sislerle öğrendik cinsiyetini ☺️ hatıra olsun istedik
Busra34ybg Mom97 valla ben annemlere dahi gitmeye korkuyorum kaldı cinsiyet partisi yapmak şu dönemde büyük risk tabi herkesin kendi görüşü saygı duyarım
Aslanannesiayse Mom97 ben yaptım ama eşime özel ;) cinsiyet balonu aldım bende ilkinde yapaMamıştım bide mavi patikler aldım;)
Birtane2307 Mom97 Ben de cok hevesli degilim ilk gebeligim olmasina ragnen hani bu tur seyler olmasa da olur kafasindayim ama ablam tutturmus yapalim diye cok istekli o yuzden gorumcemin de katkilariyla yapacaklar daha 20 gun snra ogrenicez doktor zarfa koyacak ablamlar supriz hazirlayacak patlaticaz balonu hayirlisi olsn🥰
Ayseozmenucar Abartılarak yapılanlar var tabii bu tercih meselesi😅 ama ben sadece çocuklarıma balon patlatıp onlara süpriz yapmıştım kayıt altına da aldım..hatıra kaldı. sizinde aile arkadaş arasında ufakta olsa niyetlenmişken yapın derim
Mom97 Ayseozmenucar bizdede zaten sadece benim ailem olcak yanımızda o siyah balondan patlatmayı düşünüyoruz hem heyecan olsun hem hatıra ☺️
Kuyumcu Mom97 ben dün yaptım aılem yoktu sadece en yakın arkadasım ve eşi aıleler uzakda zaten hepsını telefonla bagladık canlı yayında patlattık cokda guzel bır hatıra anı oldu bize prensesimiz gelicek inşallah 🤲🏻Yakındada olsalar pandemıden dolayı yıne canlı baglantı yapıcaktık
Merve_Sa Benim kayınvalidemler ve eltim gelmişti uzakta oturduğumuz için görmeye o zamanda cinsiyet öğrenilcekti evde balon patlattık masa hazırlayıp
Eminos123 Mom97 oglumda yapmadim cok riskli bi gebelikti perdeli rahim ve en basindan beri erken dogum sıkıntım vardi esim sadece kucagimiza saglikla alalim derdi ama simdi 12 haftalik hamileyim oglum 22 aylik dogum gununde cinsiyet partisi de yapalim diyor kizkardeslerim gecwn yil tam virus zamani dogum gunu kutlamadik bu sene ailelerimiz ve yakin arkadaşlarımızla gunduz kutlamak istiyorum
gonul0604 Mom97 Bence çok eğlenceli bazıları eleştiriyor ama bana çok sempatik geliyor bizde yapmamıştık ama size tavsiye ederim hatıra kalır❤️
hamileana Mom97 ilk hamileliğimde çok istedim kaynanam zorla öğrendi cinsiyeti sonrada gitti kaş göz işaretiyle eşime söyledi çok ağlamıştım o yüzden yapamadım şimdi ikinciye hamileyim pandemiden dolayı yapamadım 🤷🤦