Nur3955 Tuugcee cuma günü randevum var çok sağol değer verip unutmayıp sorduğun için inşallah problem yoktur şimdilik ağrılarım geçti progeston içiyorum herhalde ondan 🥰😊
Tuugcee Yareenysl bende 9+5′im bakalım yarın kont. Var kanama kesem vardı inş azalmıştır yada gitmiştir 🤲 rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi 🌸🌸
kubrakkkk Tuugcee Merhabalar 8+6′yım. Yer yer bulantılar canımdan bezdirecek hale getirse de bulantım olmadığı zamanlarda çok rahat bir dönem geçirmekteyim. Bulantılarınız olduğu zaman neler yapıyorsunuz ?
Tuugcee kubrakkkk canım kolaylıklar diliyorum inş biran önce kurtulursun ben çok rahat geçiriyorum ne bir bulantı ne bir kusma olmadı şimdiye kadar 10+0 oldum 🌸
Tuugcee Fatma7666 amin inş sağlıkla aratmadan isteyen herkese nasip olur inş hiç bir annenin kucağı boş kalmaz 🤲 daha okadar yolun başındayız ki nasıl geçicek bu zaman 🤗🤗🤗
Tuugcee Fatma7666 kıyamam yaaa Rabbim yardımcın olsun ama diyorlar ya 12nci haftadan sonra biraz daha rahat oluyor diye inş senin içinde öyle olur çooook amin 🤲🤲
Tuugcee NilDenizpksr ayyyyyy nasıl güzel 🥰🥰🥰 beklediğiniz bir durummuydu ailede var mı ikiz gen maşallah 🧿 rabbim sağlıkla gelmelerini nasip eder inş tüm yavruların 🤲
Kuzucccum NilDenizpksr hayırlı olsun rabbım sağ Salim kucağınıza almayı naısp etsın 🙏 keseyi gördüğünüzde o zaman bellı degıl mıydı ıkız olduğu yanı söylenmedi mı bır şey
Fatma7666 Tuugcee Amin çok amin doktorumun verdiği bulantı hapları bile işe yaramıyor hep acildeyiz 🙄🥺Allahım yardımcımız olsun bu günlerimizi aratmasın 🤲
NilDenizpksr Tuugcee Amin inşallah 🤗🙏🏻💕 Hiç beklemiyorduk ama ihtimal vardı benim ve eşimin tarafından ikiz doğum yapan var 🥰