Nur3955 Tuugcee çok geçmiş olsun canım seninde Allah yardımcın olsun 😔 hayırlısıyla alacağız hepimiz kucağımıza bebeklerimizi
Tuugcee Ysmmmnn şükür pek bir sorunum yok bazen bir mide yanması oluyor bazı gece birde çok nadir bulantı oluyor bunada şükür ☺️🌸
iremby hellobaby0 ayy beraber gitcez he 😊 beni 22 si ile 26 si adasında cagirdi ben 25inde gitmeyi dusunuyorum insallah
Nur3955 Tuugcee cuma günü randevum var çok sağol değer verip unutmayıp sorduğun için inşallah problem yoktur şimdilik ağrılarım geçti progeston içiyorum herhalde ondan 🥰😊
Tuugcee Yareenysl bende 9+5′im bakalım yarın kont. Var kanama kesem vardı inş azalmıştır yada gitmiştir 🤲 rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi 🌸🌸
kubrakkkk Tuugcee Merhabalar 8+6′yım. Yer yer bulantılar canımdan bezdirecek hale getirse de bulantım olmadığı zamanlarda çok rahat bir dönem geçirmekteyim. Bulantılarınız olduğu zaman neler yapıyorsunuz ?
Tuugcee kubrakkkk canım kolaylıklar diliyorum inş biran önce kurtulursun ben çok rahat geçiriyorum ne bir bulantı ne bir kusma olmadı şimdiye kadar 10+0 oldum 🌸
Tuugcee Fatma7666 amin inş sağlıkla aratmadan isteyen herkese nasip olur inş hiç bir annenin kucağı boş kalmaz 🤲 daha okadar yolun başındayız ki nasıl geçicek bu zaman 🤗🤗🤗