Nevinn bizimkiler de aynı canım. Şimdiden Ay ben onu nasıl yıkayacağım ay sunu nasıl yapacağım. Sen çalış ben bakmak istiyorum dedi bana iş aramaya başladı Birşey deyince de onun zamanında Büyükleri bakarmış onlar laf etmezmiş. Sen karışma gibisinden konuşur. Erkeğin ailesi dururken kızın ailesi çocuk bakmaz der. En olmadı başkası üzerinden örnek verip kapıdan kovsan bacadan girerim der

Nevinn bazı kaynanalar var torununa hiçbirşey almaz bu yönden şanslsn cnm ama sanada sorması lazım sen söyle anne bişey alcaksan birlikte çıkıp bkalm de yada bazı seyleri begenmdm deyip degiştire bilirsn tatlm

Nevinn ay keşke beraber alsanız hani onun beğendiği şeyi görürsün en azından bu güzel değil deyip almazsın illaki ilk kıyafetleri insan hevesleniyo herşeyi kendi alası geliyo ama daha çok imkanın olur canım inşAllah sen canını sıkma sen mutlu olki bebeğin de mutlu olsun gün gelir alırsın bebeğini gidersin alışverişe canın ne istiyorsa alırsın mutlaka Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşAllah 😊

Nevinn kesinlikle canım..sonçta senin bebeğin ve senin istediğin gibi büyütebilmn lazım..taviz vermemelisin bence..

Esesli doğurup bunlara verelim o zaman canım bunlar annelik babalık yapsın yok artık valla nedir bunlardan çektiğimiz bu kadar da olmaz sen de arsız ol calismicam ben kendim büyütürüm bebegimi de

aesma Boşver canım ben de çok düşünüyordum ama artık takmıyorum..Çünkü boşuboşuna kendi canımı sıkıyorum..Onun öyle bir derdi yok.

Nevinn alcaksa bıseler çıkalım beraber ben zevkıme göre alım yani.. Kayınvaliden çocuk doğurmamış sanki görmemşler gıbı.. Senın hevesın yok sanki hiç.. Ben müsade etmezdim. Nazık bır dıllede gerı çevirirdım. Hevesı vardr ılakı ama bu da fazla bence 🤓🤓

Duamm evet canım yani tamam yine de aliyo hic yoktan iyi her seye bu kadar burnunu sokmasından rahatsızım,eşim dedrtmezki beğenmediğini kullanmazsın diyo

Demek ki herkes te varmış bu dert ,hastane çantamızı hazırlıyorum benim aldıklarımı kenara koydu ,bak bunu ben aldım ilk bunları veririz hemşireye ,bak bu biberonu dün aldım bunu koy çantaya ,o battaniyeyi çıkar geçen hafta aldığımız daha iyi çanta sadece onun aldıklarıyla doldu resmen 😑 bende o gidince yarısını kendi aldıklarımı koydum hevesimiz kırılıyo bi yer de ama , geçen ay gitmiş bi tane beşik almış getirttirmiş evine bende o aralar internetten siparişini vermiştim ben beşiği aldım beğendim dediği an kaynar su döküldü başımdan ben görmeden çocuğumun beşiğini almış anlaşmış tamam düşünüyo ama bu kadar da olmaz ama dedim eşime ,eşim de annesini aradı ara iptal et beşiği dedi 😳🤭

Nevinn işte neler demek istiyorum ama yapamıyorum. Baktı bitmiyor bu iş aramaları. Ben sürekli form falan dolduruyorum eşim en sonunda dedi annesine o kız çalışacak bebeğe kim bakacak. Kaynanam atladı yine ben bakarım diye. Eşimde O kadar bakmak istiyorsan sen doğur dedi. İş aramayı bıraktı ama hala yıkama giydirme uyutma derdinde

bilges aynen canım öyle zaten gösteris derdinde hep sonradan görmeler gibi..beni götürmez canım elim pahalıya gider diye düğün zamanida kendi almıştı bikac şeyini evimizin her halta karışır anlicagin bende doldum tasicam zaten az kaldı..

Deletedmom404 aynen canım ama insana fırsat vermiyolarki..Geri kafalilar gibi kendi adetlerini yürütme derdinde..Insallah canım amin çok teşekkür ederim hayırlısıyla bebisi kucağıma alalım da ondan sonra yine böyle devam ederse sesimi cikartcam ama yeter artık bende insanım kendi çocuğumu onların istediği gibi giyindirip buyutemem

Esesli anlıyorum seni canım soylenmiyo işte ama biz sustukça da tepemize çıkar bunlar. esin de iyi demiş utanması olan anlar ama nerde..beraber mı yaşıyorsunuz cnm

Nevinn 6 ay birlikte yaşadık sonra bizim evimiz bitti kendi evimize geçtik şükür canım. Ama hala dip dibeyiz. Utanma olsa zaten gelip de korunuyor musunuz nasıl korunuyorsunuz diye sormaz

Savciergoc valla çok anlayissizlar canım sanki o bebeğin anne babası bunlar bizden hevesliler ben anlam veremiyorum sanki bunların çocuğu niye bu kadar her seye müdahil oluyorlar demekki tek ben değilmişim bu dertten muzdarip Allah yardımcımız olsun cnm ama bi yerde dur dememiz gerekiyo yoksa bunlar böyle devam eder diye korkuyorum

OktayEsenglBa canım alır oda ama bence senin beğenip çoğunu alman daha iyi olmuş emin ol

Nevinn anladım canım eşinde var hata o arka çıkmıyo sıkma canını dogunca da karışamaz ya

Esesli ay yok artık yaa canım seninki de benimkinden betermis sen buna hiç yüz verme ne bu böyle bu kadar da terbiyesizlik olmaz gel ortamızda uyu iyi bari de tobe tobe

Nevinn daha neler neler canım. Prezervatif paketi düşmüş mü bulmuş mu artık çekmeceleri eşya koyarken. Neden açar bilmem yatağın üstüne koy ben yerleştiririm yani. Gitmiş aynanın önüne koymuş. Yanında makyaj sandığı var içine koy. Olmadı çekmece at dimi. Aynı evdeyiz oraya kayınpederimde giriyor Yani hiç mi bilmiyorsunuz görmediniz ne olduğunu. Neden ortaya bırakıyorsunuz. Al çöpe at yine koyma ortaya