Slm anneler doğumuma çok az kaldi bugun yarin dogurcam ama bugune kadar saolsun kaynanam kendi cocuguma bir çöp bile aldırmadı her şeyini ben yapicam deyip o aldı aklınıza gelen her şeyi ama ben bu durumdan acayip rahatsızım benim ilk çocuğum ve hicbiseyini kendim severek alamadm kendi alip alip getirdi buda cok içime oturdu eşimle de bu sebepten dolayı tartıştık bi kaç kez kadın hastane odası süslemesini bile kendi zevkine göre yaptıracak tamam birazda yardımcı olmak için yapıyor ama bazen diyesim geliyo anne ben doğurayım çocuğu sana vereyim istersen nasilsa herseyini sen zevkine gore aldin diye ama esimin hatrina susuyorum...Eskiden mesafeliydik ne güzel ama bebek haberini aldiklarindan beri boyle hayatimizin icindeler, bide hastane odasina ayrı pike takımı getirmemi istiyo elaleme karşıymış ya ben doğumdan sağ salim cikabilcek miyim ben neler dusunurken kadinin derdine bakin her seye burnunu sokuyo varsa yoksa gosteris derdinde napmam lazim lutfen bi akil verin biliyorum dogumdan sonra da boyle her seye karisicak istemiyorum artik doguma rahat bi kafayla girmek istiyorum sizce napmaliyim uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar...

Nevinn Canım güzel bir dille konuş..Benim de ilk bebeğim ve birşeylerin kendi isteğime göre olmasını istiyorum de..Belli ki size yardımcı olmak istiyor ama keşke senin beğendiklerini istediklerini alsaymış daha hoş olurmuş..

Benimde ilk cocugum olucak kayınvalidem yardımcı olmak adına para verdı kızım sen ne almak ıstersen ona gore al dedi bende paranın bir kısmını harcadım. Yerinde olsam kayınvalideme acık acık soylerdım yada esime soylerdım annesine soylesın diye cunku her seyin ilki o kadar guzelki kendin secerek begenerek almak bambaska bir duygu sonucta ona yeterli kadar elbise alman gerekıcek ilk giysileri cok farklı oluyor daha bir annelik duygularını tasıyor

Nevinn ahhh bu kaynanalar. Benimki de öyle. Hep saç makyaj yap farklı giyin şık ol. Hastanede yatarken bile. Yahu İnsan Canıyla uğraşıyor müslüman bi rahat bırak. Tamam seninde torun hevesin ama bizimde annelik hevesimiz. Bırak tadını çıkaralım. Ki ben Zaten düğünümde bile bi çok seye fikir veremedim bile. Canım eşine söyle güzel bi dille özeniyorum benimse ilk çocuğum tamam annende hevesleniyor ama o bunları aldı bunları yaptı Buda benim isteğim olsun ben dersem alınır sen açıkla falan de

Nevinn canım aynı şeyi bende yaşadım benimde Doğuma az kaldı kaynanam cidden çok hevesli ilk erkek torunu nasipse inşAllah düşünmesi alması cidden çok güzel bişey kiminin umrunda olmuyo o ayrı tabi benim kaynanam aldı ben de kendi istediklerimi beğendiklerimi aldım ama bikaç tane tabi onu da kırmak istemiyorum bebek doğduktan sonra da kendim alırım diyorum zevkime göre

Nevinn güzel bir dinle konus anlar heralde yada bnde sninle geliyim beraber secelim de bnm kaynanamda ilk torunu olucagini icin herseyi kndisi almak istiyor bnde ona bn sninle geliyim bari ben seciyim dedi tamam dedi sninde kaynanan anlicaktir cnm önemli olan kirmadan incitmeden söylemek🙂

Bende kayınvalidesi birşey alanlara özeniyorum benm kayınvalidem daha hiç birşey almadı.. kendim annem birsürü şey almaya başladı cinsiyet belli olduktan sonra.. 27 haftalığım. Kayınvalidem de belki doğduktan sonra alır herhalde bilmiyorum 🙁

Hiçbişey yapmayıncada almayınca da suçlu oluyolar yazık napsın bu kaynanalar 😂😂😂 şaka bi yana bencede konuş deki benim ilk bebeğim ben de hevesleniyorum eğer ona bişeyler alıcaksan illa gel birlikte gidip alalım birlikte seçelim. Yardımcı olmak istediğini anlıyorum bunun için minnettarım ama benim de istediğim olsun istiyorum. Gerçi artık sona gelmişsin ama bari son eksiklerde belki yararı olur.

elif0690 öyle valla çok şükür imkanımız var alabiliyoruz😀 ama onlardan birşey görmeyince insan kendini değersiz hissediyor .. kendi annemi bukadar heyecanlı görünce acaba kayınvalidem niye öyle değil diyorum 🤔

elif0690 canim bu saatten sonra konuşsam ne çoğu şeyi aldı bitirdi zaten ama doğumdan sonra da bebegimle ilgili şeylere karisicak olursa artık soyleyim diyorum ileri gitmesin

Nevinn canım seni çok iyi anlıyorum ama inanki hiç yapmamasından yapması daha iyi bak kardeşim doğurdu annemiz hayatta değil kayın validesiyle eşi görüşmüyorlar sahipsiz hibi kaldık ben hamileyim desteğim pek olamadı 🙁 elimden geldiğince yaptım ama birinin ilgilenmesi çok daha iyi.. uygun bir dille anlat anne bu benim de beneğim bende bişeler yapma istiyorum artık karışma ben halledeyim gerisini sen keyfini çıkar falan de.. doğumdan sonra özellikle çok desteğe ihtiyacın olacak🙏🤗

Gulayctnr canım eşime söyledim hem de kaç defa verdiği cvp beğendiğini kullanırsın beğenmediğini kullanmazsın ayrıca pinti oldukları için öyle para fln vermezler bunlar beni bile yanında beğenmeye goturmuyoki pahalı bisey seçer alırım diye düğün zamanı da çok yaşamıştık bunlari

Esesli canım bende aynı düğündeki eşyaları bile kimini ben beğenemedim kadın zevkine göre aldı getirdi,eşime dedim işte oda beğendiğini kullan beğenmediğini kullanma diyo anlicagin kırmak istemiyo onlari

Deletedmom404 tamam canım düşünmesi güzel bi şey haklisin ama her şeyi aldıktan sonra ilk giyeceği şeyleri o aldıktan sonra benim sonradan almamın ne önemi var diye dusunuyorum😢

Nevinn ayyy cinnet sebebiler ya. Benim ki aldığım klozet takımını beğenmeyip kendi evinde kullandığını bana vermek istedi eşimde al nolcak dedi Ya. Benim aldığımıda kaynanam alacakmış köydeki evine tuvalet yapınca oraya koyarmış. Bu eşler biraz da bizi anlasalar ne olur sanki

zehraaaaxx2 canım el insaf kadın beşiğine kadar beğendi aldı getirdi bunlar pinti beni götürür mu hiç ya pahalısını alırsam diye düğün zamanı da işte aynısı oldu kendi beğenip aldı bikac şeyi mağazada makyaj malzemesi alırken kayinbabam bu pahalı olmaz dedi neler neler yani anlıcan..

aesma boşver canım inan kendin beğenerek alman daha güzel bi duygudur ben yaşayamadım o duyguyu sizlere özeniyorum

Nevinn esin dogru söylemiş begendiklerini yika sakla begenmediklerini paketle sen de götürürsün sonradan birilerine.begendigin bisey olursa da al yenisini ne var bunda.o hazirlamadan sen önden ayarla hastane odasini sule. De ki anne ben konuşmuştum keske bana sorsaydin önce.birden bire değil ara ara bazi seyleri vur yüzüne.yavas yavas oda anlar herhalde zaten