Kızlar önerilerinize ihtiyacım var...
Deletedmom404 tamam canım düşünmesi güzel bi şey haklisin ama her şeyi aldıktan sonra ilk giyeceği şeyleri o aldıktan sonra benim sonradan almamın ne önemi var diye dusunuyorum😢
zehraaaaxx2 canım el insaf kadın beşiğine kadar beğendi aldı getirdi bunlar pinti beni götürür mu hiç ya pahalısını alırsam diye düğün zamanı da işte aynısı oldu kendi beğenip aldı bikac şeyi mağazada makyaj malzemesi alırken kayinbabam bu pahalı olmaz dedi neler neler yani anlıcan..
Nevinn esin dogru söylemiş begendiklerini yika sakla begenmediklerini paketle sen de götürürsün sonradan birilerine.begendigin bisey olursa da al yenisini ne var bunda.o hazirlamadan sen önden ayarla hastane odasini sule. De ki anne ben konuşmuştum keske bana sorsaydin önce.birden bire değil ara ara bazi seyleri vur yüzüne.yavas yavas oda anlar herhalde zaten
MelisOnur canım diğer kızlara da dediğim gibi beni götürmeyi teklif dahi etmedi bunlar pinti elim pahalisina gider diye götürür mu hiç düğün zamanida kendi aldı zevkine göre evimin bikac eşyasını beni götürmedi bile sanki onlar oturacak ya..Bu saatten sonrada sona geldik zaten ama doğumdan sonra da boyle olmaya devam ederse artık susmam heralde
Nevinn benimkide alaydıda sırf zevkine alaydı çocuğumu sevmediler bile bunların ortası yok heralde 😂😂
OktayEsenglBa canım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin sağlıklı olsunda bebislerimiz üzülme nasılsa alınır kendin beğendiğin gibi alırsın inan o daha iyi..
Elifdilara canım beşiğine kadar aldı beşiği paketleyip kime goturcem hastane odasını da söyledi bize ben yaptırırım tanıdık var size pahalı yaparlar diye öyle diyince de yine bize sıra vermedi anlicagin..
Nevinn hep kendim aldım ama insan değersiz hissediyor kendini yoksa herşeyi dört dörtlük alındı ama iste 😊😊
Nevinn bizimkiler de aynı canım. Şimdiden Ay ben onu nasıl yıkayacağım ay sunu nasıl yapacağım. Sen çalış ben bakmak istiyorum dedi bana iş aramaya başladı Birşey deyince de onun zamanında Büyükleri bakarmış onlar laf etmezmiş. Sen karışma gibisinden konuşur. Erkeğin ailesi dururken kızın ailesi çocuk bakmaz der. En olmadı başkası üzerinden örnek verip kapıdan kovsan bacadan girerim der
Nevinn ay keşke beraber alsanız hani onun beğendiği şeyi görürsün en azından bu güzel değil deyip almazsın illaki ilk kıyafetleri insan hevesleniyo herşeyi kendi alası geliyo ama daha çok imkanın olur canım inşAllah sen canını sıkma sen mutlu olki bebeğin de mutlu olsun gün gelir alırsın bebeğini gidersin alışverişe canın ne istiyorsa alırsın mutlaka Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşAllah 😊