Ayseege6156 SweetDream 7. Ayıma kadar 5 kilo almıştım şuan 36 dayım 10 kilo oldu evet son aylarda çok alınıyor ben geçen gşttim bir ayda 3 kilo aldım pat dşye 😅
SweetDream Ayseege6156 aaayyyy🥴 bende seviniyordum böyle devam eder diye de bakalım ne olacak son 2 ayım kaldı umarım almam daha😅😅
Beybisiannesi SweetDream Hayatım da hiç 48 kiloyu görmemiştim 20. Haftaya kadar hic kilo almadım şuan 28 haftalık olduk ve ben 56 kiloyum tartı da görünce şok geçirdim normal de aşırı zor kilo alırım çünkü 😐 kaç kiloyla biter bu hamilelik bilmiyorum ama ben çok fazla tatlı şeyler ve meyve yiyorum buna bagliyorum 🤷♀️🙄
Sevgidag İlk hamileligimde hayatimda kortiOnlara ragmen goremedigim 50kilolari gordum doguma kadar toplam 9kilo aldim dogumdan 1hafta sonra 11kg vermistim🤦🏼♀️ bu 2. Gebelik suan 15+4 haftalik 3kg aldim bile bakalim 😬🤩
Sevgidag SweetDream insallah canim bu gebeligimde bakalim neler olcak umarim hepimiz gereginden fazla Kilo almadan ve aldiklarimizi da dogum sonrasi hemen vererek tamamlariz bu sureci🙏🏻