Momm29 SweetDream gercekten son aylarda aliniyo bn ilk aylarimda 7 kilo verdim smdi 36 ci hftmdayim 9 kilo aldim
Buketkucuk SweetDream 6.aya girdiğim gibi kilo almaya başladım fazla da yemiyordum beyaz ekmek bile yemiyorum şekerimde yok ama aldık napalım🤷🏻♀️ Allah’tan belli etmiyorum ödemim yok🤭
pptya01 Momm29 yaaaa sen hiç konuşma benceeeee 😰😰😰 ben de 7 kilo vermiştim başta. 12 den sonra almaya başladım şuan 35 e girdim saymayı bıraktım 17 falandıı
Yrnkrm Eessrra benim doktorum bacaklarıma bakıyor bastırıp bırakıyor eğer çöküklük oluşuyorsa ödem vardır dedi
Nurov Eessrra evet ödem olmuştur bol su iç bide tuzu sıfıra indir nolur nolmaz tansiyonu da çıkarıyo çünkü, benim ayakkabılarım hiç olmuyo crocks terliklerden aldım rahat ettim doğumda bile onları giycem
Eessrra Nurov su içmeye çalışıyorım ama tuzu bırakamıyorum ya önceden tuz sevmeyen ben hamile kaldığımdan beri tuz aşığı oldum sanırım ondan oluyodur. Birde ödem kilo yaparmı yani ben bu ay doktora gittiğimde 4 kilo almıştım doktorum fazla almışsın dedi
Nurov Eessrra ödem geçici bişeydir atarsın ama atana kadar da tartıda kendini gösterir, ama tuzu kesinlikle bırak tansiyon gebelikte en tehlikeli şeylerden biri Allah korusun🤲🏻