Yrnkrm Eessrra benim doktorum bacaklarıma bakıyor bastırıp bırakıyor eğer çöküklük oluşuyorsa ödem vardır dedi
Elifberk SweetDream 2.trimester döneminde aldım yarıdan fazlasını. 18 kilo31.hafta 3.trimesterdeyim yavaşladı kilo alımı😊
Sevgidag SweetDream insallah canim bu gebeligimde bakalim neler olcak umarim hepimiz gereginden fazla Kilo almadan ve aldiklarimizi da dogum sonrasi hemen vererek tamamlariz bu sureci🙏🏻
KayBus SweetDream bende 23 haftalığım 10 kilo aldım 😒 bende malesef hızlı alanlardanım ama tatlıyı sevmeyen ben aşırı tatlıya düşkün biri oldum.
badehandeyldz SweetDream ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım şuan ki hamileliğim de 9 kilo aldım önemli olan sonra verebilmek ben o konuda şanslıydım vermiştim 🤣
pptya01 Momm29 yaaaa sen hiç konuşma benceeeee 😰😰😰 ben de 7 kilo vermiştim başta. 12 den sonra almaya başladım şuan 35 e girdim saymayı bıraktım 17 falandıı
Jdiebsh SweetDream yanı degısıyo aslında kızımda 14 kılo almıştım şimdi 8 kılo aldım yarın da dogumum var
SweetDream Jdiebsh maşallahhhh🥰🧿🧿🧿 rabbim ayağına taş değdirmesin hepinizi birbirinize bağışlasın🙏🏼♥️