sedefyrs1101 September_ Hayır malesef bir türlü öğrenemedik daha 😅 Her gidişimde heyecanla gidiyorum kontrole ama yok tahmin bile etmiyor doktor biraz daha sabredicez🌼
September_ Borulce 13+1 benimki de 😍 cinsiyetini öğrenebildiniz mi 😍 herkese soruyorum çünkü çevremde ne kadar hamile varsa bana yakın hepsi erkek 😄
Borulce September_ öğrendik direk gösterdi kendini geçen hafta erkek. İlk bebeğimde erkek en cok o sevindi bu durumu. İşk bebegım sediğime bakma yedi yasında 🥰
Afi2018 Elif_ozelci04 kalp atışlarını aldınızmı acaba hayırlısıyla inşallah benim cuma kese göründü normal dedi 20 gün sonra gel kalp atışlarını alalım dedi uygulamaya göre 5+3 bende
Burcu4135 Afi2018 benım de 5+3 dun keseyı görduk haftaya cumartesı cagırdı kalp atısı için ama alttan bakacak.
morusevenanne Bahardas23 kıyaslamayı doğru bulmuyorum normal olması gereken değer nette her yerde yazıyor zaten.
ceylan_oztrk Sumeyye05 benimde 6+3 bişey sorcam kesenin boyu ölçüldü mu acaba benimki çok küçük çıktı çok korkuyorum
Zerrinatila Htcnrmllslhgl pardon birsey sorcam bnde 23. Haftalık hamileyim. Hiç kilosunu demedi doktor sağlık ocağı falanmı söylüyor. Acaba
Homeless20 Htcnrmllslhgl hergün muz,ceviz,yumurta mutlaka tüketiyorum canım ve eşiminde benimde ailemde zayıf insan yok genetik yani :)
Gulsen4224 glhnm_ctnr oy maşallah ya aynı gidiyoruz desene sağlıcakla kavuşalım prenseslere inşallah cnm🤲🏻🧚🏻🌸