Nesrincente Ohaezgi bızde 37+1 ız 1 aydr falan su azlıgım var haftaya eger acıklıgın yoksa sezeryanla alırım dedı 28 hafta erken falan degıl demı dogum ıcın cok kafam karıstı
Ohaezgi Nesrincente 38 hafta erken değil kuzum zaten sezaryende 38-39 haftaları arasında alıyorlar merak etme doktorun daha iyi bilir, su azlığın varsa bebeğini tehlikeye atmaz🥰 sağlıklı doğumların olsun🤲🏻🧿
Serap53 Nesrincente ben ilk oğlumu hiç bi problem olmadan 38.0 da doğum yaptım merak etme canım hiç birşey olmaz allahın izniyle sağlıkla gelsin bebişin 💕
Ohaezgi Sumeyye44 bende çok korkuyorum bu yüzden kendi isteğimle sezaryene karar verdim hiç düşünmedim bile normali 😂 aslında sağlıklı olan o bilincindeyim ama napıyım🤷🏻♀️😂
Sumeyye44 Ohaezgi Sağlıklı olan tabikide normal doğum ama izlediğim videolar çevremdeki insanların doğumu öyle korkunç anlatmasıyla cesaret edemiyorum açıkcası. Siz çatı muayenesi oldunuz mu acaba 😌
Ceylannisa Eecnr bende 7+2 🥰aynıyız kusmaların nasıl ben gündüz çok kötü oluyrm koku hassasiyetm aşırı var kusuyrm da öldm sende durumlar nasıl
N_A_Z_L_I_M Kubra3525 Bizde 20 +4 günlüğüz oğluşumla 🥰banada doktor ne kilo nede boy ile bilgi vermedi bakıyor herşey yolunda diyip gönderiyor
Zerrinatila N_A_Z_L_I_M aynen banada demedi. Hiç. Ama sağlık ocağı bakıyor. Dedi ler. Bir. Gitçem. Sağlık. Ocağına