Canan27 BusrAlpay_34 36+3benmde inş sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. 36+1de gittiğimde 2950 idi kilosu
Mhmdenes2021 Aysentass biz bugün 15 haftalık olduk 50 gram ız daha ama cinsiyetini söylemedi doktor daha çok küçük dedi 😔
minnie123 Aysentass 39 olduk bal kabağım prensesimle 🧡 3300 şuan teyzeleri tam 7 gün kaldı ama uygulamaya göre
N_A_Z_L_I_M Kubra3525 Bizde 20 +4 günlüğüz oğluşumla 🥰banada doktor ne kilo nede boy ile bilgi vermedi bakıyor herşey yolunda diyip gönderiyor
Huzurmelegim_28 12 hafta oldukk 👼🤲 ben bu seferki kontrolden birsey anlamadim ilk kez gidiyorum diyemi ne doktora hersey iyi iste ense kalinligina bakti 2li test yaptirma 4lu yaptirirsin dedi kafani karistirma dedi 3hafta sonra kontrole cagirdi
Kubra3525 Huzurmelegim_28 aslında 2 li yaptırılıp riskli çıkmazsa digerleri yaptırılmıyor benim doktorum 2 li sonucuna göre 3 lü istemedi mesela
Zezz 7+3 gunuz kahve lekelerim oluyo ve birgun sol tarafim agriyo belime kadar virgun sag tarafim agriyo ..bebek yerlesiyo dediler ama bu 2li test vs soylemediler
September_ Momandbabyy 13+1 de benden. Pazartesi günü kontrolde ben de cinsiyetini öğrenirim inşallah 😍