RumeysaBilici NlyY Oy maşallah 🤗aynıyız bizimde 38+4 oğlan ve 3200 kilo 😁 bekle bekle gelmiyor bi türlü ya umudu kestim artık 🤣
NlyY RumeysaBilici aynen öyle gelmiyorlar 😂 kızlar nazlı olur ama bizim oğlanlar daha çok naz yapıyor 😂
Sevgi1907 Muku_043 31+6 haftalikken 220du canim suan bilmiyorum ayin 2sinde kontrolüm var o zaman ogrenicem inşallah bizim normal dogum dedi ama onuda gidince konusucam
Serifedee Ohaezgi 37+1 💙 benim de belli değil canı ne zaman isterse gelecek oğlum😇 ama geçmiyor artık günler
Sumeyye44 Ohaezgi Amin inşallah 💜 Büyük bi ihtimal çatı muayenesi olucam doğumu sezeryan istiyorum normalden çok korkuyorum ve birazda kararsızım be yapacağımı bilmiyorum 🥺
Ohaezgi Sumeyye44 bende çok korkuyorum bu yüzden kendi isteğimle sezaryene karar verdim hiç düşünmedim bile normali 😂 aslında sağlıklı olan o bilincindeyim ama napıyım🤷🏻♀️😂
Savciergoc Aysentass bugün 27. Haftamıza girdik hayırlıyla 90 gün fln kaldı geçen hafta 26 da 830 gr dık kızım narin kibar olcak sanırım, normalmiş kilosu ama bana düşük gibi geldi nedense
Homeless20 papatya35 benimde 11 mart idi doğum tarihi ama tüp bebek olduğu için sezaryen olmaya karar verdim 3 martta olucak inşallah tabi kndisi daha önce gelmek istemezse :)
EbruMeva Tam 8 haftalığız bizde.yorumlara baktım hiç benimle ayni haftada olan yok 😏 2.hamileligim 2.5 yaşında dünya güzeli bir kızım var 🥰