Muku_043 Sevgi1907 inşallah evet kilosu nasıl benim 2720 dedi dr. 38 hafta 4 günlükken sezaryan olacak benim
Sevgi1907 Muku_043 31+6 haftalikken 220du canim suan bilmiyorum ayin 2sinde kontrolüm var o zaman ogrenicem inşallah bizim normal dogum dedi ama onuda gidince konusucam
Babybe Sevvalkrbg Benim ki size yakın.. 6+6 5 Şubat tarihinde kalp atışı randevumuz var. Umarım duymak hepimize nasip olur. Var mı ağrılarınız? (Kasık, karın)
Gzmglr Babybe ayyy 2 şubatta da bizim randevumuz. İnş hayırlısıyla duyarız minik pıtırtıları, meraktan ölcem 🙈
Kubab1244 Babybe benimde 6+6 ama aşırı sırt agrım ve bacak agrım var bu hafta içi benimde kalp atışı randevum var ilk bebeğim çok farklı bir duyguymş
Gzmglr Busraeee ya bende öle düşünüyorum. İlk gebeliğim ama doğuramayan yok, herkes bir şekilde doğuruyor. Sonrasında ameliyat acısı çekmektense başta biraz çekmek daha mantıklı geliyor bana
Sehertamer Aysentass 24 günümüz kaldı ayazımla tabiki Allah bilir 35.haftada 2420 ydi kilomuz salı günü kontrolümüz var 37 haftalık olcaz kilo ne kadar olacak bakalım sağlıklı olsunda🥰
Aloneanqel Aysentass 38+0 ız bugün çok şükür 😍😍🙏🏻 37+5 de 3300 kg dık. Perşembe günü Allahın izni ile spinal sezeryan olacağım 🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla hayırlısı ile alalım yavrularımızı inşallah kucağımıza 😍😍🙏🏻