snmsvrnzdmr bnde 82 kilo ile kaldım . Hamile kalmadan önceki ay tüp bebek tedavisinde kullanılan bi ilaç aşırı iştahımı açmıştı 6 kilo birden aldım ve o ay tamda hamile kaldım . Doktorum diyetisyene yönlerndirdi almamaya çalışıyorum sadece

31+4 haftalık 5 kilo verdim 8 kilo aldım 🙈☺️

Buse070746 39. haftaya girdik 9 kilo almışım, toplamda 10 kilo ile tamamlayacağım sanırım… herkese sağlıklı kolay doğumlar hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım…🐣

Goncaalper bende 18 haftalık oldm aynn bende de sırt ve karın ağrısı var sevebide karın ağırlaştığı için sırt daha fazla ağırlık kaldırdığı için ağrıyomş

• Zezz bunu yanıtladı.

38 hafta 16 kilo aldım 😅

Gizberkk çok normal canım benim de öyle hiç takma kilo verilir her türlü doğurduktan sonra 😊 kilo da her anneye yakışıyor zaten 😊

1. Haftadayım 2 kilo aldık 😄

Nilasyamom Kizlar 39. Haftamdayim yarın Allah izin verirse doğuma gireceğim başta et sut yoğurt tavuk tiksinirdim. Tavuk ete, 6. Ayda yavaş yavaş başladım süt de ara ara bir bardak nadir içerdim ama son aylar özellikle birde mide yanmam olduğu için aşırı sut tukettim bakın bol bol pastörize süt 10 güne 600 700 Gr aldı çok şükür 4kiloya yakın bebişim şuan size tavsiyem icebildigin kadar süt pastörize 🙏

Zahire38 ay ne güzel ben normalde çok aşırı zayıfımdır 50 kg ile hamile kaldım şimdi 60 kg olmuşum 18.haftama kadar doğru düzgün kg almadım şimdi 23 haftalığım 10 kg almışım

44 kg hamıle kaldım 21+3 teyım 3 kg aldım cook uzuluyorum boyle zayıf kalıcam kılo alamıcam bebek gelısmıcek dıye

Kılo almak ıcın ne yapmak gerek ekstra