1PrensAnnesi Ben niye bunların hepsini yaşadım 😂😂 Sonda çıkarılırken hic bisey hissetmedim takilirken de uyusmustum coktan sonrasında ilk tuvaleti yapmak zor oldu sonra geçti. Ama gerisini yaşadım maalesef göğsüm batıyordu hatta ama sonuc olarak gecti 18. Gündeyim mis gibiyim😂

Son_17gun vallahi billahi bişeyi bilmeyeceksin abartanlara asla inanma yahu dedikleri gibi olsa 2-3 hatta 4-5 doğuran nasıl yapıyo bunu🤷🏻‍♀️

MihricanA belkide önyargılıydın bazen kafamıza alıp girersek olmasada olmuş hissi geliyo
      Ama bitmiş gitmiş hayırla büyütün

1PrensAnnesi Ben son anda sezaryene alındım açıkçası hic bir fikrim yoktu herseyi bilmeden yaşadım benim en büyük hatam sürekli yurumemek yatarak gecirmeye çalışmak oldu. Evime geldim geleli durmuyorum ilk zamanlar agrim cok fazla oluyordu o da gecti cok şükür.

1PrensAnnesi baş ağrısı için koca bir yalan demişsiniz ama herkes sizin gibi ağrı çekmeyecek değil bazısı vsr hiç ağrısı olmaz bazısı var aylarca süründürür bu kişiden kişiye değişir yani benimde öyle çok ağrım olmadı son gecemde süründürdü serum iğne fayda etmedi değişik bi hap verdi ebe o geçirdi sizin başınıza gelmedi siz yaşamadınız diye yalan falan demeyin 🙏

Elifaysu Kucak kuşu oldu annemlerin deyimiyle 😂 Ben odadan ciksam bile ağlamaya başlıyor

1PrensAnnesi elinize sağlık cok güzel yazmıssınız peki operasyon sırasında hissedilenler hakkında ne diyorsunuz çok fazla olumsuz yorum var ve bu ilk kez olacaklar icin cok korkutucu ?

Gzdymn şöyle diyeyim dokunma hisleri var evet ama acı sızı asla duymuyosunuz bana baya baskı uygulanmış ikincimde mesela doktor dedi duyuyo musun hayır dedim aşırı suyum akmış çok baskı almışım ama bilmedim hiç
              dokunmaları hissediyor olmak korkutucu olmasın sakın tamamen uyuşuksunuz🥰

Arkadaşlar anestezi herkeste aynı etkiyi göstermez birinde baş ağrısı yapar birinde yapmaz vs. Ama arkadaşa katılıyorum abartiyorlar, zaten işin içine düşünce hiç birşey anlamıyorsunuz. Tek diyeceğim kendinizi salmayın ağrım var yürüyemem emziremem falan demeyin. Illaki sezeryan göbeği kalıyor yapacak birşey yok bedenimdeki en güzel iz bana karşılıksız sevgiyi bahşeden iz. Cok rahatsiz olursanız korse giyin ve spor yapın 😊

1PrensAnnesi Salı günü zorunlu sezaryenim var yazınız öyle iyi geldi ki sağolsun cidden 🌸 İlk gebeliğim ve en başından beri normal doğum planlarken son haftada bebeğimin boynunda 2 tur kordon olduğu için riske atmak istemediğim için sezaryen kararı almak zorunda kaldım. Aniden olunca insan hazırlıksız yakalanıyor ve korku oluyor maalesef😔

Isilhanim87 duşu 1 gün sonra yaptım eczanede su geçirmez bantlar satılıyor onlarla yaptım duş sonrası çıkarıp iyice kurulayıp yenisini takmıştım
                    korseyide doğumdan bir gün sonra hemen taktım hatta doktorum takmıştı sıkılığını filan ayarlamıştı