Mhmdenes2021 shydoll evet sanki bı kuş uçması gibi bı anda saniyelik bir şey demi 😊 eğer ilk gebelikse biraz daha beklemelisin hayırlısı olsun inşallah
Nur_guzel GamzeeAlii 7 aylikden herketlerini hisedim şimdi 40 haftadayiz hiç durmuyo öyle demekliyo oğlum 🙏💙🤗
Beyzaykut Haftasını hatırlamıyorum ama 4. Aydı şuan 28. Haftadayız kıpır kıpır arada çok sert geliyo sıçrıyorum resmen 😂
vasili21 20+3 hala tık yok 😩 ilk gebelikler daha geç hissedilirmiş, burda genelde öyle söylüyorlar☺️ Sağlıkla, hayırla sorunsuzca doğsunlar da varsın biraz geç hissedelim 🤲🧿❤️
Miniikanne GamzeeAlii ben 13+2 seyırme seklınde hıssedıyorum hatta 11 haftada gıttıgımde doktoruma hıssetmıyorum dedıgımde bu kadar hareketlı cocugu nasıl hıssetmezsın demıstı 😅 dıkkatlıcr uzun sure elım karnımda oldumu hıssetmeye basladım
T_kapln Benim ilk bebegim ben 13. Haftalarda falan attigini hissettim suan 18+3 olduk ozamana kadar birazdaha net💕
Metehan_ve_annesi GamzeeAlii 18.haftada baloncuk patlaması şeklinde hissettim. 20. Haftadan sonra daha da netleşti. Şu an 23 haftalığız gayet net ve hareketli maşallah🤗
Betuldoksan GamzeeAlii 14 haftalik ikinci gebeliğim az önce otururken kasigimda sanki biri beni dürttü gibi hisettim vallah zaten 10 haftalik ken çok hafif hafif hissediyordum ara ara ama az önce sanki biri beni dürttü hatta birden bir korktum acaba biseymi oldu diye ilk gebeliğim de hafta olarak hatırlamıyorum ama ay olarak 3 aylık ken başlamıştı minik minik tekme atmaya cadaloz kızım doğdu şuan 2 yaşında durduragi yok🤣
Tugcedogru 2minikannesi Bende hafif hafif bi hareket hissediyor gibiyim 14+4 teyim. Dr sorduğumda hissedemezden çok küçük dedi gaz sancısı olabilir dedi
2minikannesi Tugcedogru ayy onlar çok biliyor ilk hamileliğim de devlet hastanesinde sordum hareket değildir dedi özele gittiğimde olabilir tabi zaten şuan hareket ediyor ama senin hissetmiş olman mümkün demişti anneler hisseder 😂😂😂
tugba-omer-goktug Medine565621 korkulacak bisi yok hiç beklemediğiniz anda olduğu için hiç düşünemiyorsunuz bile evladına kavuşma duygusu daha ağır basıyor
Ozge0677 GamzeeAlii kucuk kucuk kipirtilar hissediyorum 18 haftaydimm ne zaman net hissedecem merak ediyorum☹
Medinevurall066 GamzeeAlii ben baya erken hissetmişim sanırım 16 da felan kıpırdama hissediyodum seyirme gibi. Ama tabi normal tekmeleri 18 de hissetmeye başladım. Şimdi 37+5deyiz herşey daha güzel her anını hissediyosunuz🤲 çok şükür
Hapymommy06 GamzeeAlii 20 haftalik falandim. Küçük bi tekme hissettim. O anda kayinbabamla karsi karsiyaydik çok utanmistim. Çünkü ay diye tepki verdim. Adam ne oluyor dedi😁😊