Ebruycll 17 haftada hissettim suan 18 haftadayız yer değiştirdiğini hissediyorum kıpırdıyor top şeklinde oluyor😊👶🏻
Cicegim1 GamzeeAlii aynen öyle gerçktn ilkinden daha heycanlı oluyor ilkinde acemilik olnca bu kadar bilmyorsn 🤣
Gokceeeee-_ GamzeeAlii 19.haftamdan sonra hissetmeye başladım şuan 24+5 haftalık hamileyim daha net görülüyor ve hissediliyor çok güzel bir his tarifsiz 🥰🥰
Oyku4534 GamzeeAlii 16. Haftanın sonunda kıpırdamalarını hıssettim suan 23. Haftadayız hareketler sertlesti ❣️
gizem9531 17+6 haftadayım 2 ci hamileliğim daha bir kıbırtı bile hissetmiyorum cinsiyetimizde belli olmadı 😊 ilk hamileliğimde çok erken hissettim çok hareketliydi 14 cü haftadayken cinsiyetimiz belli olmuştu ve paşa geldi bir buçuk yaşındayız 😊🤗
yldz_10 gizem9531 ben 18. Haftada girdim bende cinsiyeti hala öğrenemedim biraz önce öğrensek de birşeyler alsam diyorum minik minik kıyafetler görünce dayanamıyorum.😊
Arasegeninannesi GamzeeAlii ben 68 kiloyla hamile olduğumu öğrendim ilk gebeliğim ve tam 16+0′da hissettim 4-5 defa böyle kuşun kanadını çırpar gibi kıpırtı olarak hissettim ard arda 4-5 defa devam etti ondan sonra da hergün sık hareket etmese de hiç yoktan bir defa kıpırdıyordu şuan 19+0′dayım gün içinde çok sık hareket ediyor ve net olarak bebeğimin hareketi olduğu belli oluyor 🥰ben şanslıyım sanırım ilk gebeliğim olmasına rağmen erken hissettim😍
Donuskyl GamzeeAlii bende sanki hissediyomusum gibi hissediyorum özellikle geceleri kıpır kıpır gibi ❤️
shydoll 18 haftalık hamileyim bende hala hissedemedim arada pıt pıt bi seğirme oluyor ama bebiş hareketi mi bilemiyorum 😔
Mhmdenes2021 shydoll evet sanki bı kuş uçması gibi bı anda saniyelik bir şey demi 😊 eğer ilk gebelikse biraz daha beklemelisin hayırlısı olsun inşallah
Su123 GamzeeAlii 17 de kıpırtı hissettim şuan 24 haftalığım ama net değil yani okadar hareketli değil bebeğimin sağlıklı olsunlarda❤️🤲🏻
yusralina68 Tugcek33 Amin canım butun hamisler sağlıkla kavuşsun meleklerine Rabbim olmayanlarda hayırli zaman da kucağını doldursun bende 17 haftalık olacam yarın
Mhmdenes2021 GamzeeAlii şu anda 14+6 yım ama hissediyorum çünkü 3. Gebelik ilk gebeliklerde 20. Haftaya kadar hissedilmiyor maalesef
Peraaaa Kızlar ilk hissetmeleri nasıl ayırt ediyorsunuz Mesela seyirme dediğiniz. Dönme dediğiniz Anlaşılıt şekikdemi oluyor 🙈🙈🙈🙈