gulsen12345 Merhaba bende 17. Haftamdayım bebeğim sanki kendini gerip bıraktı gibi hissettim iki üç defa, çocuğun hareket halinde olmasından çok korkuyorum ilk hamileliğim bunu nasıl atlatabilirim bu korkudan nasıl kurtulabilirim?
AsenaEmre BebislerinAnnesi 13 haftaligim sol tarafimda seyirme böyle bir kıpırdanma gibi birşey var bu bebek haraketimi ben erken olduğunu düşünüyordum 😍🥰
Sudemurat GamzeeAlii 16. Haftada hissetmeye başladım. Kelebek çırpınışı gibi aynı 😍 şimdilerde daha çok hissediyorum
aycaycayca_89 GamzeeAlii ben 17 haftamda karnımın içinde biri beni gıdıklıyormuş gibi bir hisle hissetmeye başladım😁 20.haftanın başında da artık daha belirginleşti. 23.haftanın başında artık yavaş yavaş tekmelerini hissetmeye başladım. Bende bekliyordum acaba ne zaman hissederim diye gerçekten çok güzel ve tarifsiz bir duyguymuş. Her tekmelediğinde suratımda istemsiz bir gülümseme oluyor🥰💕😍
Ferahfezaaa GamzeeAlii ben çok çok zayıftım ondan mıdır bilmem 13. Haftada hissettim. Iç karnım da dardı
Sny_prenses_annesi GamzeeAlii bende senin gibi sabirsizdim 🙈 😊benimde ilk gebeligim 19 haftanın ortalarında hissetmeye başladım
BrcHmt GamzeeAlii benim de ilk gebeliğim. 19+2 de ilk kez hissettim. Ondan öncesi gazla karışabilecek düzeydeydi ☺️
Gizem93- ozlem-gokpinar Canım ben de 17. Haftamdayım bugün sol tarafımda kalp atışı gibi bişey oldu sanki ama tam ne olduğunu anlayamadım hissettim sanırım bilemedim ki :)
ozlem-gokpinar Gizem93- genelede bende sol tarafımda ve yattigim zaman hissediyodum canım doktoruma dedim kalp atışı gibi bişey hissediyorum diye evet bebeğini hissetmeye başlamışsın daha sonra çok daha kuvvetli hissedeceksin demişti ve öylede oldu ilk net tekmelerini 20. Haftamda hissettim şuan 21 haftayiz kıpır kıpır maşallah sende biran önce hissedersin inşallah çok güzel bir duygu 🐣🤭🥰
Zelisanne GamzeeAlii ben erken hissettim 16. Haftamda , şimdi 20 + 4 tam olarak tekmeleri hissediyorum oğlumun🥰🥰🥰