Merinosunannesii Seda-1 maalesef 26+3 oldum eşim 1 kerecik hissetti koyuyor elini hissediyor musun diyorum ben içeride hissediyorum o anlamıyor hala 😂😂
Tugcek33 GamzeeAlii ikiz gebelik benimki 15. haftalarda balık yüzdü sanki içimde saniyelik🙈 16+6 bugünde dışarıdan kalp atışlarını hissettim sabah elimi karnıma koyunca pıt pıt attı çok güzel bir his ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin🥰
yusralina68 Tugcek33 Amin canım butun hamisler sağlıkla kavuşsun meleklerine Rabbim olmayanlarda hayırli zaman da kucağını doldursun bende 17 haftalık olacam yarın
elediyebiri GamzeeAlii herkeste farkli oluyor Canim. O yüzden öncelikle burda yazilanlara takilip kendinle kiyaslama 💜 Ben 15. hafta ortasindan itibaren segirmeleri hissettim. Birkac hafta sonra esimde disardan hissetmeye basladi.
23101991 18+2 günlük olduk. Sabahtan beri, sağ tarafta göbek etrafında göz seğirmesi gibi hareketler hissediyorum. 5 dakika arayla pıt pıt biseyler atıyor sanki. Ya Anlatamıyorum da. Bebek hareketi mi acaba?
Merinosunannesii GamzeeAlii ilk hamileliğim 19+4te hissettim kızımı öyle seyirme değil direk 2 tekme attı kızçem 🥰🧿
Hatice-08 GamzeeAlii 20.haftadan itibaren net hissetmeye başladım benimde ilk gebeliğim şuan 26 haftalık ve hiç durmuyor hep hareket halinde 😄🐣
MuratAyse GamzeeAlii Ben 6 haftalıkken falan seyirme seklinde hissettim 9 buçuk haftalık olduk seyirmeler artti😍
Nazl_Krdnz MuratAyse o hissetmekse ben hamile olduğumu öyle anladım 4 haftalıkken seyerme artınca test yaptım 🥲
Nazl_Krdnz GamzeeAlii doktor ilk gebelikte normalden saha geç hissedersiniz dedi bana bende 16. Haftadayım sadece katnımdaki varlığını hissediyorum başka türlü bir hareket yok 🥺😢
Ervaerva GamzeeAlii ilk gebeliğinse bir kaç güne hissetmiş olman lazım Bn ilk hamileliğimi geç hissettim suanda gebeyim ve 3 aylığız Bn çok erken hissettim ilk bebek geç hissedilirmiş
Mom14 Minik seyirme şeklinde 20.haftamda hissetmeye başladım. 23.haftamdayim ama hala seyirme gibi hissediyorum.
Mercii35 18 deyim ilk gebeliğim 16+2 hissetmeye başladım hatta erkek olduğunu o kadar belli etti ki vura vura dışardan eşim bile hissetti baya şükür hergünde hissediyorum 🙂
Tgce_19 GamzeeAlii 16 da göz seyrimesi gibi hissettim ama her gün değil arada bı 18 de biraz daha hareketlerinden emin oldum 20 de artık tam net hissedebiliyordum 21 haftaligiz tekmelerini bilebiliyorum bazen canım bile acıyor minicik hareketi ile hele hickirikta çok komik oluyor gidiklaniyosun bile gülesin geliyo 😍😃👣
aselim2020 GamzeeAlii 19 haftadayiz bizde 16 da seyirme şeklinde hissediyordum simdi kıpır kıpır yaramaz😄😄🤭
bankaci26 GamzeeAlii 17 haftada kalp atışı gibi arada hissetmeye başladım şuan 19 daha net hissediyorum ama yine de en net hissedişimi daha yaşamadım 😀