Nevin_ismail GamzeeAlii ben 19. Haftada çok az az hissettim şimdi 20 haftalık ve biraz hissediyorum ama tam net olarak 23. Hafta gibi hissedersiniz
SutlacimiYedimmiBen Birgul evet çok güzel bi duygu allh isteyen herkese yaşatsın senin cinsiyet nedir 😊
Tugcekkkkk GamzeeAlii ilk gebelikte ven 20 haftadan sonra hissettim. İkinci gebelikte ise 16 haftadan itibaren hafif hafif hissettim
Busracobann GamzeeAlii ilk gebeligimde 17 haftada ikinci gebeligimde 14-15 haftalarda hissetmeye başladım
Ftmasanli GamzeeAlii 19haftada sabah hissettim ama bilmiyordum oğluşumdur sonraki günlerde farkettirm çok hoş bi duyguydu
Mom26 GamzeeAlii benimde ilk 17 haftalık olcaz bu gece bugün hissettim 😅😅 üç dört defa minnacık vuruşlar kişinin vücûd yapısına göre değişiyor illaki ilk 20 de ikinci 15 de diye şart yok
minnosthecat GamzeeAlii 17. haftamda minik baloncuk patlamasıyla başladı. Sonra anladım ki bebekmiş. 😊
Nevruz_beril06 GamzeeAlii 18 de hissetmeye başladım canım şimdi 21 haftalık iyice hissediyorum artık 🥰
buse5757 İlk gebeliğim 17. haftada hissetmeye başladım ☺️ Şimdi 22. haftadayım tabii artık daha net hissediliyor, eşim de hissediyor ara ara