111annee Ben bi pay paylaşmıştım neden ondan sağlık kısmını kaldırıp istanbul olarak değiştirdiniz. Ben istanbuldaki aksaray i sormuyorum il olan aksaray i soruyorum
Denizzz88 GamzeeAlii 18.haftada falan bi his vardı ama ayıramıyordum tam gaz mı bebek mi emin olamıyordum. Gerçekten 20.haftada falan hissettim bebek olduğunu ayırt edebildim yani
Ayaegulyunus GamzeeAlii bende ilk 13 haftalıkken hissettim 16 haftadan sonra daha güçlü hissetmeye başladım şuan 22 haftalığız çok şükür 🥰🙏
elf-97 GamzeeAlii 20. Haftada başladı babanın sesini duydumu kıpır kıpır birde yemek saatlerinde kıpır kıpır hareketli 🤣
Seda-34 GamzeeAlii 16 haftalıkken seyirme hareketlerini hissetmeye başladım. 21 haftalık oldu şuanda bu sabah belirgin bi vurma hissettim🥰 belirgin hareket hissetmeniz için daha erken
Nurseza Ben bu plansız konusunu çok anlamıyorum ya 😀 korunmuyorsan plansız demek ne kadar mantıklı.??
22_07_18 GamzeeAlii ilk gebeliğim 20.ci haftada hissettim oda çok hafif şuan 24 haftalık daha belirgin hissediyorum çok şükür
HBetul GamzeeAlii 16. Haftamda hissetmiştim ama ben sürekli elim karnımda ve hissetmeye çalılıyordum 😂🙈 sonra gün gün hissettim şimdi durmuyor maşllah 🥰 38. Hafta da
Buketkucuk GamzeeAlii ben ilk hareketlerini 16.haftamda hissettim ilk güçlü tekmesini de 19-20.haftalar arası hissettim❤️
Burcuckmk GamzeeAlii 20. Haftanin sonlarında düz yattığımda icinde bisey değip kaçıyormuş gibi hissetmeye başladım insallah daha fazla hissetmeye başlarim artık
198697 GamzeeAlii canım bende senin gibi heyecanla bekliyordum. 18 de çok hafif kımıldanmalar hissettim. tam 21. Haftamda minik minik tekmelerini hissettim şu an 24 üm kıpır kıpır 😊
gzmyldz_18 GamzeeAlii ben minik minik hissetmeye 17 . Haftadan sonra başladım ilk gebeliğim şuan 19 haftama giricem dün bile hissetim🥺🥰🐣
2oglusannesi GamzeeAlii ben 10. Haftadan beri hissediyorum şuan 12 bitti daha net hissediyorum içimde döndüğünü hareket ettiğini siz hic bu şekil hissetmedinz mi? Hissetmekten kasıt tekme mi acaba 😊
Birgul SutlacimiYedimmiBen özellikle yemek yedikten sonra bi hareketleniyor 😂😂 ama çok güzell bi duygu başka bişey🥰
SutlacimiYedimmiBen Birgul evet çok güzel bi duygu allh isteyen herkese yaşatsın senin cinsiyet nedir 😊
Prenses21 GamzeeAlii ya ben buyusun bebis zaman cbuk gecsin tekmelerini hissediyim kucagma alim diyorum ama dogumdanda korkuyorum :)