Burcu4135 Planlı olmasına ragmen hic ümidim yoktu. İlk denememizdi sükürler olsun bizi bekletmedi. Tabi daha cok yeni gebelik umarım herhangi bir sıkıntı yasamadan alırız kucagımıza.
Tugcetopal Mom2021 benm de planli oldu zamani gelmisti ve cinsiyetini daha ogrenmedik cunku kucuguz daha biz
enise2017 Benimde plansız .. büyük sürpriz oldu bir kızım var 4 yaşında oh büyüttüm derken ve çocuk düşünmüyorken öğrendim minik mucizemi 2 hafta sonra kısmetse doğacak iyiki olmuş diyorum Allah vermiş çok şükür 🙏🏻 İsteyen herkese nasip etsin kimseyi de yavrusuz bırakmasın 🙏🏻
Gigy Mom2021 aşırı planlı 🤪korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım hep ,öncesinde 2 kaybım var bu 3. Gebeliğim hepsi de öyle oldu ,ben zaten aşırı planliyim hayatta bu da öyle oldu ,hoş bebekler bilir geleceği zamanı bu iş plana bakmaz 🙈
Lalihhhh Ihlamur aylık iğneler koruyor 1 sene kullandım yeni evliyken ama bırakınca 2,3 ay adetiniz gelmiyor sonra düzene giriyor geri gebe kalmanızı engellemiyor ,tabi sonucta hap da iğne de ne kadar sağlıklı tartışılır🤷
acemianne1 Mom2021 planlamıştık ama iki senedir tutmuyordu 🥰 sürpriz gibi de oldu. Nasip ya gerçekten
Lalihhhh Kuzeyufuk hislerime tercüman oldu yazınız ,😊 bebeği ve cinsiyetini nasip eden de ALLAH bizim elimizde olan şeyler değil ki
minnosthecat Mom2021 plansız oldu. Ben böyle söylediğimde eşim kızıyor aslında bile bile yaptık nasıl plansız diye 😅. Korunmuyorduk ancak benim aklımda bebekle ilgili bir korunmama yoktu. Tüm çevrem uğraşarak çocuk sahibi olmuştu biz de uğraşırız diye düşünüyordum ve regl tarihimden hemen sonra korunmadan bir ilişki yaşadık. Bir kereyle bile olabiliyormuş.
Bebeklimm Seymatt bende aynı kaderdeyim oğlum 4 yaşında kızım 15 aylıkken hamile olduğumu öğrendim gelen sürpriz de erkekmiş hayırlısı bakalım 😅
Seymatt Bebeklimm ay yalnız değilmişim ben bi tur ağlamış olabilirim 🤣 ama alıştım şimdi. Aileniz nasıl karşıladı ben daha söylemedim
Sevvals23 Planlı oldu çok şükür ki bekletmedi de son adet tarihimin bitiminden bir sonraki aya 3 haftalık hamileydim 🙏🥰 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🎉💋 bu arada oğlum olacak 🤩
Sevvals23 2melek_annesii 3 haftalıkken anlamadım adetten hemen sonra olduğunu anlatmak istedim çocuğun. Hamile olduğum kesinleştikten sonra ilerleyen haftalarda yemek içmekle anladım.
Zeynep_ayaz Mom2021 bizimde plansiz oldu supriz yumurta 😁 kendimizden o kadar emindikki adetim 10 gun gecmesine ragmen ihtimal vermedim bi baktim esim gebelik testi getirmis testi yaptim ama ustunde beklemedim hic odaya gittim geldim bi baktim pozitif ben şok 🤲😍 rabbimin mucizesi
arzumrt Mom2021 planlı bebek💙🤰🏻 sadece 1 ayı tutturamamışım ağustos bebeği olmasını istiyordum benim gibi ama temmuz bebişi olacak😂😂